littleflower Ben de nigdeye gelinim eğer yeşilliği bol olan bir yerden geliyorsan şok olmaya hazır ol 😅 çünkü ben her gidişimde hala bozkıra şok oluyorum. Allah’tan merkezde iki tane büyük park yapmışlar da ağaç falan orda var gidip piknik yapmak zevkli oluyor .
zumraefnanhazr gvnsmy benimkide 9 aylık olcak en büyük aktivitemiz çarşıye çıkmak cafelere falan gitmek oda arada 🦋
aynenncnmmm zumraefnanhazr evet büyük şehirden gelenler çok aşırı zorlanıyor ama bende büyük şehirde asla yapamam mesela 😂 1 hafta tatile gitsem bunalırım şehrin kalabalığından sesinden. Tamamen alışmakla alakalı yani 😂
gvnsmy zumraefnanhazr 😩 alışmak çok zor ve evim çarşı içinde kafelerden gelen müzik evin içinde o denli sesli
gvnsmy zumraefnanhazr çocuk doktoruna nereye götürüyorsunuz ya kusura bakmayın sudan çıkmış balık gibiyim şuan Burası hakkında tek birşey bile bilmiyorum
zumraefnanhazr gvnsmy Diölet hastanesinde Mert bey var çok iyi ben çok beğeniyorum hiç önemli değil istediğinizi sorabilirsiniz beebğiniz ne kadarlık
zumraefnanhazr gvnsmy Orası pekte iyi değil devlet ordan iyi diyor herkes. Ama zaten bi devlet bi özel var sanırım burda zater