Tatlican Alerjikrinit Ay olan tavan tavann heryeri ay yildiz. Bu yeni evde odasinda yatmaktan korkuyordu lambadan sonra yatti cok şükür
Purplepink Tatlican gerçekten bu çok gzl oğlumun da dıkkatını cekıyor sevıyo saglıklı mutlu kullansın çocuklarımız🌺
ilayprensesim Tatlican ay bende böyle birşey istiyordum kızım için. Nerden aldınız acaba link falan varsa atabilir misiniz ☺️
aybikreis Sarikuzumalp Sürekli olmasın da hiç ışık vermedi ki. Karanlıkta tavanda var olduğu bile görünmedi gece lambası işlevi beklemiyorum dekor olarak yapmiştık
aybikreis Alerjikrinit trendyoldan aldım. Soru cevap kısmında sorulmuş ışık almalı demişler, bunu biliyorum. Işık alıyor zaten direkt olarak
Tatlican ilayprensesim canm altina baktim marka isim birsey yok kardesime sordum trentyoldan aldm dedi
Mnli aybikreis telefonun flaşını tutun üzerlerine o şekilde parlıyor ama baya tutmanız lazım yakınından takmadan tutsanız daha iyi olurdu
aybikreis Mnli Tuttum 10 dakika yeterli diyordu fazla tuttum. Ama ben her gece parlaması için flaş mı tutacağım, şansıma iyi ürün denk gelmedi heralde
Mnli aybikreis bizim tavanda değil yatak başlığında ben kitap okurken telefon flaşı açıyorum her gece okuduğum için de her gece açıyorum bazen açık unutup oğlumla uyuduğum oluyor öyle parlıyor sabaha kadar ordan fark ettim telefon flaşının parlattığını