erkencikus_ aybikreis güneş ışığı degl de yanan ışıktan alıyor bence ya bizde de var yani öyle yatmadan on dk ışık yansa yetiyor baya
aybikreis erkencikus_ Öyle de yapıyoruz. Lamba yanıyor yanında yine de parlamıyor anlamadım neden olmuyor
aybikreis Tatlican Işığa ihtiyaç yok aslında oğlum heveslendi uzaya meraklı biraz parlamayınca üzüldük de yani
aybikreis Alerjikrinit trendyoldan aldım. Soru cevap kısmında sorulmuş ışık almalı demişler, bunu biliyorum. Işık alıyor zaten direkt olarak
Tatlican Alerjikrinit Ay olan tavan tavann heryeri ay yildiz. Bu yeni evde odasinda yatmaktan korkuyordu lambadan sonra yatti cok şükür
Sarikuzumalp aybikreis Bizde bi ara yapıştırmıştık tavana. Gündüz ışığından değil lambadan alıyor ışığını biraz. Ama çok az. Lamba söndükten sonra 15 20 saniye içinde sönüyor oda. Yani süreki ışık olmasını beklemeyin malesef.
aybikreis Sarikuzumalp Sürekli olmasın da hiç ışık vermedi ki. Karanlıkta tavanda var olduğu bile görünmedi gece lambası işlevi beklemiyorum dekor olarak yapmiştık
Purplepink Tatlican gerçekten bu çok gzl oğlumun da dıkkatını cekıyor sevıyo saglıklı mutlu kullansın çocuklarımız🌺
ilayprensesim Tatlican ay bende böyle birşey istiyordum kızım için. Nerden aldınız acaba link falan varsa atabilir misiniz ☺️
Tatlican ilayprensesim canm altina baktim marka isim birsey yok kardesime sordum trentyoldan aldm dedi