dikkatbebekvar 1tazeannecik bence cok kücük etkilemedi sütümü diyen anne de gördüm ama. Ek gıdaya bile daha gecmemiş riske atmaya değermi bilemedim
dikkatbebekvar O1Anne orucu kilo vermek için tutmuyoruz, bu diyetin adı aralıklı oruc. Oruca cok benzedigi için
Beren2323 Aralıklı oruçta mesela 12 de kahvaltı akşam 7 gibi yemek yiyip sonra daha birşey yemediniz kahvaltı ile akşam yemeği arasında birşey yiyormusunuz dikkat ediyor musunuz
dikkatbebekvar Beren2323 ben aksam 7 ye kadar dayanamıyorım hem de 5 te bebegim uyuyo 5 6 arası yemek yiyip sonra bişey yememeye calısıyorum kahvaltıya kadar. Arada da bişey yemeye fırsat olmuyo ama 2 kez falan kahve içiyorum günde
Bebekazra dikkatbebekvar ben yapıyorum 15 Eylül’de doğum yaptım sonra başladım aralıklı oruca şimdi de tek öğüne geçtim oruç borçlarımı da tutuyorum 82 den 68 e düştüm son 8 kilom kaldı ama yapıştı üstüme gitmiyor ne yaptıysam.
1tazeannecik Bebekazra emziriyor musunuz sütünüzü etkilemiyor mu ben ağustos 2de doğum yaptım ama korkuyorum sütüm olmaz diye
dikkatbebekvar Bebekazra benim de çok fazla borcum var ve günler bu kadar kısayken ne güzel tutuyosunuz
dikkatbebekvar BeyzaKeles 12 de kahvaltınızı yapın arada bi ara ögün meyve kahve vs sağlıklı bi atıstırmalık aksam en gec 7 de yemek ekmek yemiyorum. Ama makarna pilav yedigim oluyo yemesem daha iyi ama 🤷🏻♀️ 7 den sonra sekersiz cay kahve ve su dısında her sey yasak. Kahvaltıya kadar acım 🙃
BeyzaKeles dikkatbebekvar anladım ben şuan 9-10 arası oğlumla kahvaltı yapıyorum öğlen sade kahve ve 1-2 adet meyve yiyorum akşam eşim 5 de gelir 6 ya yemek işim bitmiş oluyor sonrasında sadece su tüketiyorum çayla faln pek aram yok