betulmutlu Bebeğim 7 aylık. Önceleri uyurken ağlayarak uyanırdı ama dün akşam gece boyunca hep çığlık atarak, ağlayarak uyandı açta değildi sebebi ne olabilir acaba?
1905burkiyy betulmutlu ahh ahhh benim oğlan da öyle maalesef . Diş ağrısı hep bunlar bizim damaklar bembeyaz olmuş iki diş alttan çıktı üstler hep şişmiş ve ağrısından uyumuyor sürekli ağlıyor gece uykularımız bitti yani gündüz de yok uyuduğunda ayakta uyuyor sadece yarım saat
1Annevekizi betulmutlu aynı şekilde.dun kızımda o şekilde uyandı sancısı olduğunu düşündüm sırtını sivazladim öylece uykuya daldı
ugurcanz betulmutlu 6 ay 12 günlük. Dün gece kabusları yaşadık aynen anlattığınız gibi. Diş mi yoksa 23-26 hafta arası olan atak mı bilmiyorum.
1905burkiyy betulmutlu dişler aniden atıyor bazı bebekler de çok geç çıkıyor . Benim oğlumun alt iki dişi çıkmadan asla hiç bir belirtisi olmadan çıkarttı ama üstler halen çıkmadığı halde huysuzluk ağlama çığlık atma meme istememe hepsini yaşıyoruz Şuan
betulmutlu 1905burkiyy kızımında öyle olabilir o zaman. Elleri hep ağzında çiğner gibi yapıyor bazen . Hep mız mız
1905burkiyy betulmutlu doğrudur dişten dolayı yapıyorlar . Bak yeşil soğan sağını ver eline çok etkili oluyor hem de rahatlıyorlar . Bide tedagil iyi geliyor gerçi ben zeytinyağı ile karanfil yaptım soğuk uyguluyorum oda iyi
betulmutlu 1905burkiyy tedagili aldım bende ne kadar seviyor anlatamam. rahatlatıyor belki de onu görünce heyecanlanıyor
Beren2323 Diş çıkaran bebeklerinizin iştahı nasıl benim bebeğim 8 aylık dş çıkarıyor bi kaç gündür birşey yemiyor ve arada kusuyor diş kusma yapar mu
1905burkiyy betulmutlu o biraz da olsa rahatlatır onu gece yatmadan da verirsiniz daha rahat uyur minnak 🥰
Beren2323 betulmutlu benim kızımda aşırı iştahlı diil ama bi dişinin azcık ucu çıkmış tamamı çıkmamış bi kaç gündür hiç yemiyor