Ogibuse betulmutlu ya diş ya gaz ikisinden biri benim oğlum gazlı bir bebek doğduğundan beri şuan 8 buçuk aylık arada hala tutar tuttuğu zaman uykusundan sanki biri cimcirmiş gibi ağlayarak uyanır
Ogibuse betulmutlu evet aklım çıkıyor bişey oldu diye uyku sersemi neye uğradığımı şaşırıyorum korkuyorum bi gün kalpten gidecemmm
Ebruue Bence dün gece herkes aynı sıkıntıyı yaşamış. Çığlık atarak uyanma, meme reddi terleyerek uyanma birde bunun üstüne grip ve öksürük eklendi. Diş görünürde yok ilk dişi çıkınca rahatlarsın diyorlar ama inanmıyorum.
msacarr betulmutlu 8 aylığız 1 ayda ne çektik ne kadar zor geçti uykular zehir oldu on-onbes dk da bir uyandık emziği bıraktık iştah gitti 4-5 diş aynı anda çıktı üst dişler , alt dişler iki ay önce çıkmıştı zaten ama bu üst dişler hemde aynı anda çıktı mahvolduk o zaman bizimkide ağlayarak uyaniyordu hala ara ara yapıyor daha
betulmutlu msacarr baya zorlu bir süreç olmuş. Bizimkinin de Önceden uykusu gelince uyurdu. Şimdi ise uykusu var ama uyumamak için diretiyor ikimiz için işkence oluyor uyku saatleri 🤦🏻♀️
dombilininannesi Benim bebeğimde 6 aylık ilk uyuttuğumda bir şey yok uyuyor 9 dan 12 ye kadar sonra böyle sancı gaz sancısı varmış gibi gözü kapalı ağlıyor uykuya geçiriyorum yatırıyorum tekrar aynı bu gece toplasa 5-6 saat uyumuştur ama uyanınca bişey yok bağırıyo sesler çıkarıyor acaba yüz üstü yatıyor diye mi böyle oluyor diyeceğim ama doğduğundan beri yüz üstü yatıyor
Elifumay_devrilmez66 betulmutlu benim kızım da 6 buçuk aylık alttan dişi çıkmış aynı şekilde uyanıyo son bir haftadır neden olduğunu çözememiştim bu postu okuduk dan sonra anladım ki dış ağrısı var inşallah çabuk geçer çok zor valla
Sinem61 betulmutlu diş belirtisi😔 Görüntüde olmasa bile damaklar dis yerini hazirlarken bile agri oluyor