bal012 Arensmom_ bugün kargo geldi bunu duvara kullandım ve geçti yaa sana ne kadar teşekkür etsem az kalır çok çok teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Rwerdst bal012 canım benim duvarda da siyah çift taraflı bant kaldı çıkarıyor mu? Eğer öyleyse alim bendr onu yaa. Çok kötü gözüküyor evde
Arensmom_ bal012 hahahaha canım ben söylemiştim sana. Çok sevindim valla işinin görülmesine. Gönlünce süsle duvarlarını 🥰🥰🥰🥰
bal012 Gamzeeyigun atlas41023 KayraVeAnnesi_06 Elifhakan12 Bugleminannesi28 Crnur Azize_d Azize_d Nezzz_ Kızlar inşallah kimseyi atlamamışımdır bu ürünü alın aldırın ojeden daha hafif kokusu var zaten camları açıp öyle sildim köpük yapışkanı da altta kalan izi de geçirdi valla kesinlikle alın evinizde bulunsun artık duvarlar korksun ben den 😎😎😎neler yapıştıracağım neler 🤣
bal012 Rwerdst siyah çift yönlü bantı da çıkardı kız kesin al sadece sık ve biraz silerken güç uygula sonra bana değil @Arensmom_ bu güzel anneye teşekkür et🌸
bal012 Arensmom_ çok çok teşekkür ederim 🌸valla kurtuldum hepsinden duvarım mis gibi duruyor şimdi. Keşke en başta buraya danışsaydım öncesinde uğraşıp iz bıraktım ama şimdi pek belli değil