Oaoa Aslanpars Yukarıda kendi deneyimimden bahsettim.Yün bezi kendim yapmıştım ama yedekli olsun diye tavsiye üzerine Dasyün sayfasından da aldım ve memnun kaldım koku falan gerçekten aynıydı🥴😁Yıkanmış falan olsa bence gerçekten öyle kokmazdı.
noluyasanagenemiros Ben kullanıyorum kullandığım vakit rahat uyuyor ama ona mı bağlı bilmiyorum. 1 poşet az bir şey kaldı isteyene azar azar verebilirim. Köyden geliyor bana. Evet kötü kokuyor ama zamanla kokusunu almıyorsun zaten
kanalizereis berece hiç kokmuyor ben günlük sakızıyla yapıyorum. Günlük sakızını tavada eritip dumanı yüne geçince onu kızımın göğsüne ya da sırtına koyuyorum 1 gece öyle yatıyor. Öksürüğü anında kesiyor
Evamm001 kanalizereis peki günlük sakızı kullanımı nasıl direk yüne mi geçiyor dumanı ne kadar bekletiyorsun terletmiyor mu çocuğu o yün ne kadar da bekliicek sırtında canım
noluyasanagenemiros Aslanpars Gardrops üzerinden yollayayım istersen 10₺ ye koyayım faydalan ben şuan kızıma kullanıyorum
berece Oaoa koyunun herhangi bir yerimden kırpılmış olması yeterli mi yoksa boyun bölgesi mi olacak. Sanki öyle okumuştum
Rez Aslanpars neden yıkanmamış, siz mi yıkayacaksınız, aşırı zor evde olacak iş değil ve kış ayında da yıkanmaz zorlanırsınız , hazır yün yorgan yapan yerler var
Aslanpars Rez hayır yıkanmamış olan yünde olan bir yağ varmış o iyi geliyormuş üst kısımlardan kırpılıyormuş iyileştirici etkisi varmış
sifirekran_bolkitap Aslanpars ben de yenice temin ettim köyden epey kokuyor ama dişi olursa hayvan daha yumuşak olurmuş öyle bir bilgi edindim. Günlük sakızı demişler onı bulamadım normal koysam olmaz mı acaba