Aslanpars Merhabalar iki oğlumda da öksürük var yıkanmamış koyun yünü alıp memnun kaldığınız sayfaları belirtebilirseniz sevinirim yorumlar çok kafa karıştırıcı sitelerde deneyimleyen annelerden bilgi rica ederim sevgiler 🫶🏻
hayalperest2310 Aslanpars yıkanmamış mı o nasıl oluyor canım iğrenc kokar biz kullanıyoruz ama yıkalı yani
Oaoa Aslanpars Yukarıda kendi deneyimimden bahsettim.Yün bezi kendim yapmıştım ama yedekli olsun diye tavsiye üzerine Dasyün sayfasından da aldım ve memnun kaldım koku falan gerçekten aynıydı🥴😁Yıkanmış falan olsa bence gerçekten öyle kokmazdı.
kanalizereis İnternette satılanlara güvenmeyin ya yıkanmış olabilir ben köyden getiriyorum onu bile 50 defa soruyorum bak yıkanmadı değil mi diye. Çevreniz yok mu bulamaz mısınız birinden öyle daha güvenilir olur sanki
berece kanalizereis bizde koyun var. Nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz? Çocuklarım çok öksürüyor. Bir de kokmaz mı ki
Oaoa berece @hayalperest2310 Koyun yününde lanolin diye özel bir yağ var.Yıkanmamış herhangi bir işlem görmemiş olması gerekiyor.Tanıdığınız biri varsa koyunu kırparken biraz daha temiz yerinden verebilir. Çöpünden ayırıp pamuklu bir beze ince bir şekilde yayıyorsunuz.Göğsüne ve sırtına olacak şekilde göğüs bezi gibi yapıyorsunuz. Kızım bronşitten hastanede yattı oğlum da öyle geçmeyen öksürüğü oluyor. Ben gerçekten faydasını gördüm Hatta bununla beraber hakiki yün atletler aldım.O kadar güzel ki izolasyon görevi görüyor. Dışardaki soğuk havayı içeri içerdeki teri de dışarı vermiyor. Çocuğu terletmiyor terlese bile göğsü sırtı sıcacık kalıyor. Öksürük krizi gelince göğüs bezlerini tavada erittiğim akgünlük sakızının buharına tutup göğsüne sırtına ılık ılık koyuyorum ben çok faydasını gördüm.
kanalizereis berece hiç kokmuyor ben günlük sakızıyla yapıyorum. Günlük sakızını tavada eritip dumanı yüne geçince onu kızımın göğsüne ya da sırtına koyuyorum 1 gece öyle yatıyor. Öksürüğü anında kesiyor
berece Oaoa koyunun herhangi bir yerimden kırpılmış olması yeterli mi yoksa boyun bölgesi mi olacak. Sanki öyle okumuştum
Oaoa 153s34 bi sudan geçirdiyse belki bir şey olmaz ama deterjan kattıysa işe yaramaz . Bu arada hakikaten püfür püfür kokuyor 🥴😁 Fayda sağlasın da hiç sorun değil dedim ben faydasını gördüm
153s34 Oaoa evet kokusunu bliorum yaa hc cekemiyorum hatta 😂😂 ohoo hemde ne deterjan😂 mis.gibi yumusatici kokuyor.ddd
noluyasanagenemiros Ben kullanıyorum kullandığım vakit rahat uyuyor ama ona mı bağlı bilmiyorum. 1 poşet az bir şey kaldı isteyene azar azar verebilirim. Köyden geliyor bana. Evet kötü kokuyor ama zamanla kokusunu almıyorsun zaten
Evamm001 kanalizereis peki günlük sakızı kullanımı nasıl direk yüne mi geçiyor dumanı ne kadar bekletiyorsun terletmiyor mu çocuğu o yün ne kadar da bekliicek sırtında canım
noluyasanagenemiros Aslanpars Gardrops üzerinden yollayayım istersen 10₺ ye koyayım faydalan ben şuan kızıma kullanıyorum