Pandayavrusu28 BirCivcivannesi_ sosına dılé diyağu(annesinin yüreğininçiçeği),çevreşamin, (karagozlum)dilimin(gönlüm)askitoloşkom ,minik yavrum, mümooooş sevgilim🤣
Prenses_annesi04 BirCivcivannesi_ prensesim.hanim efendim kraliçem.mutlaka günde 100000000 kez söylerim 😁
alonee BirCivcivannesi_ aşkuşum,annesinin gül tanesi, annesinin melek oğlu, dünyadaki tek aşkım…böyle gidiyor ❤️
hayallmom BirCivcivannesi_ ben kızıma annesının balı pekmezı kadayıfı kaymaklı büskivisi vs.aklıma gelen tüm tatlı isimlerini söylerim 😂
susunbebekuyuyo BirCivcivannesi_ amin dabbim bütün evlatları bağışlasın sağlıkla büyümeyi nasip eylesin 🤲🏻💖
yeyka İlk doğduğu zaman elleri çok kibardı kontes diyorduk 😂 sonra gülmeye başlayınca gülcan diye sevmeye başladım, şimdilerde kilo aldı biraz ayakları parmakları falannçok tatlı leplebimmm diye seviyorum 😂
AyFa16080 BirCivcivannesi_ bizimki doğduğunda karaydı hem kendi hem gözleri. Gğndem güne açıldı. Gözleri mavi oldu, saçları 2.5 ayken kızıla döndü sonra sararmaya başladı biraz döküldü. Kalanlar iyice arardı yeni çıkanlar da nerdeyse beyaz diycez o derece sarı geliyor. Anlamadım bu çocuk nasıl oldu😅 ben esmer kahve gözlüyüm babamız kumral yeşil gözlü. Bebek sarı maviş🤣