Maviim BirCivcivannesi_ Bebişkom Minnom Bebek yavrum Tatlı kuzum Penguenim Miniğim Topişim Güzel yavrum Güzelim Prenses kızım Lüle saçlım Lülem Aşkım kızım Fındıkım Poğaçam Kekim Bal kızım 😄
Pandayavrusu28 BirCivcivannesi_ sosına dılé diyağu(annesinin yüreğininçiçeği),çevreşamin, (karagozlum)dilimin(gönlüm)askitoloşkom ,minik yavrum, mümooooş sevgilim🤣
Prenses_annesi04 BirCivcivannesi_ prensesim.hanim efendim kraliçem.mutlaka günde 100000000 kez söylerim 😁
alonee BirCivcivannesi_ aşkuşum,annesinin gül tanesi, annesinin melek oğlu, dünyadaki tek aşkım…böyle gidiyor ❤️
hayallmom BirCivcivannesi_ ben kızıma annesının balı pekmezı kadayıfı kaymaklı büskivisi vs.aklıma gelen tüm tatlı isimlerini söylerim 😂
susunbebekuyuyo BirCivcivannesi_ amin dabbim bütün evlatları bağışlasın sağlıkla büyümeyi nasip eylesin 🤲🏻💖
yeyka İlk doğduğu zaman elleri çok kibardı kontes diyorduk 😂 sonra gülmeye başlayınca gülcan diye sevmeye başladım, şimdilerde kilo aldı biraz ayakları parmakları falannçok tatlı leplebimmm diye seviyorum 😂