Bebetonunmotheri 1cocuksevdasi korkulacak en kotu sey zehirli tavuk. Gercekten tavuk yüzünden en sevdigimizi kaybettik 1 ay önce🥺
NilayGokturk Aldığınız zaman donmuş olarak aldıysanız üzerindeki donmuş ürün son kullanma tarihidir. Ama siz aldıktan dondurduysanız birşey olmaz
feyzas 1cocuksevdasi bozuk tavugun bozuk oldugu belli olur o zaman kimse risk alıp tavuk yemesin🤷🏻♀️ ben dün yedim bir aydır buzluktaydı. Kokusundan bile anlarsınız yani. Ki tarihinden önce koymussunuz
PeekaBoo_ 1cocuksevdasi eşim kasap, tarihi geçmeden önce buzluğa koyduysanız 6 ay içinde tüketebilirsiniz, buzlukta 6 aydan fazla durduysa ya da tarihi geçince buuga koyduysanız tüketmeyin
153s34 1cocuksevdasi ben valla hep yiyorum hcte bsey olmuo 😂 hamileykende kac kere yedim. Annemlerde oyle yer. Siz blirsiniz yine de tabiki☺️
Bebee 1cocuksevdasi hayır canım o anlamda değil dana eti buzlukta uzun süre durabilir hiç birşey olmaz ama tavuk öyle değil o bakımdan karıştırma demek istemiştim
ssmayldrm 1cocuksevdasi üzerine yazılan tarih normal dolap soğuğu için geçerli o tarihten önce dondurucuya attıysan bisey olmaz