Bebee 1cocuksevdasi Kesinlikle yapmayın tavuk en zehirli yemek dana eti ile karıştırılmamalı direkt çöpe atmalısınız zehirlenirsiniz pişirince zaten çok kötü kokar boşuna uğraşmayın canınızı düşünün
1cocuksevdasi Bebee yaaa dana etiyle karistirmicaktim ki normal yemek yapacaktım moralim bozuldu şuan
Bebee 1cocuksevdasi hayır canım o anlamda değil dana eti buzlukta uzun süre durabilir hiç birşey olmaz ama tavuk öyle değil o bakımdan karıştırma demek istemiştim
Bebetonunmotheri 1cocuksevdasi korkulacak en kotu sey zehirli tavuk. Gercekten tavuk yüzünden en sevdigimizi kaybettik 1 ay önce🥺
NilayGokturk Aldığınız zaman donmuş olarak aldıysanız üzerindeki donmuş ürün son kullanma tarihidir. Ama siz aldıktan dondurduysanız birşey olmaz
feyzas 1cocuksevdasi bozuk tavugun bozuk oldugu belli olur o zaman kimse risk alıp tavuk yemesin🤷🏻♀️ ben dün yedim bir aydır buzluktaydı. Kokusundan bile anlarsınız yani. Ki tarihinden önce koymussunuz
PeekaBoo_ 1cocuksevdasi eşim kasap, tarihi geçmeden önce buzluğa koyduysanız 6 ay içinde tüketebilirsiniz, buzlukta 6 aydan fazla durduysa ya da tarihi geçince buuga koyduysanız tüketmeyin
153s34 1cocuksevdasi ben valla hep yiyorum hcte bsey olmuo 😂 hamileykende kac kere yedim. Annemlerde oyle yer. Siz blirsiniz yine de tabiki☺️
ssmayldrm 1cocuksevdasi üzerine yazılan tarih normal dolap soğuğu için geçerli o tarihten önce dondurucuya attıysan bisey olmaz