Minigimdoruk tefe koç burcu yukseleni de ikizler 8.5 aylık koç etkisini henüz hissedemedik ama tam bir ikizler çok kararsız aynı anda iki şey yapmaya calisir
Mertveannesi2211 Endmzakyol ayy galiba hepsi aynı şu ağlayarak zirlayarak herşeyi yaptırma zaten ayrı bir olay annemlere gittim annem kız kardeşim yengem onun etrafında pervane 😂😂 yigenim eline ne alırsa o istiyor ağladığı için de herkes ondan alıp buna verme cabasindaydi parmağında oynatıyor hepimizi 😂
Endmzakyol Mertveannesi2211 valla doğru parmağında oynatıyorlar 😂biz evde 4 kişiyiz 2 abla var herkez onun istediğini yapiyo canları sagolsun❤️😍
selimhankerem tefe İki oğlumda başak burcu ikinciyi bilmem dhaa üç aylık ama büyük oğlum sinirli şefkatli ve cilveli 🤣
uykularyalanoldu_21 CizerBirAnne ay çok tatlı 🥹 benim oğlum da balık bazı şarkılarda iç çeke çeke ağlıyor 😔
CizerBirAnne uykularyalanoldu_21 ya kıyamam 🥹 benim kızım da uzun bir süre sesli ağlamadı, dudağını büküp içli içli ağlardı.
tugkee Defnegzm benimde bu sene dogdu 10 Ağustos aslam burcu bi kizim var 4 ay 7 gunluk dogdundan beri neler cektim ya valla hem surekli huysuz hem sinirli acken o degil😃😃😃
Endmzakyol UcuBulunamayanBant kızınız terazi Burcuysa sakin olur bende teraziyim ben bebekken annem hep çok sakin oldugumu soyler 3 gün yemek verme aglamazdin diyo (annemin yalancısıyım ) şimdide çok sakinimdir 🌼
oykuxcgla Endmzakyol kizim 21 Ekim doğumlu , tam tersi inanilmaz enerjik cilveli bir dakika yerinde durmaz aşırı güleryüzlü zeki ilgi sever harika bir burçmuş ama gerçekten 🥰 . Anneniz doğru söylemiş bende kızıma saatlerce yemek vermesem acıktım demez yemek istemez mızmızlanmaz ama çokta güzel yer🧿iyi ki teraziii
UcuBulunamayanBant Endmzakyol valla şuan hic sakin değil kolik bebek tam tersi uyanik oldugu heran ağlıyor 🤣 ama ins biraz büyüdükçe sakinleşir
aselsultanmira Benim kızım yaz burçlarla pek ilgilenmem huyları benziyormu bilmiyorum fikri olan varsa yazsın yay hakkında
tugkee Defnegzm evet bende sadece bizdemi sorun var diye hep stres oluyom ilk cocugum tek değilmişim demekki 😃
Alyaece1 7 yaşında ki kızım terazi burcu hep naif sakin kibar bir kızdı huyu hiç değişmedi ben öyle olmadığım için çok seviyorum böyle oluşunu, ikinci kızım 4 aylık olacak başak burcu inş ablasına benzer diye dua ediyorum ama bakalım nasıl olacak
gly57 Cucununannesi 28 mart koçu bizimkide ay o sinirlenince ellerini yumruk yapıp iyice sıkıyor kasıyo kendini🤣🤣 başlarım sinirine ha diyorum içimden 😀
nazlii1_ gly57 benim oğlumda 23 mart koç burcu aşırı sabırsız hele yemek konusunda 😂 mama sandalyesine oturtuyorum bağırıyor ellerini masaya vuruyor zar zor hazırlıyorum resmen 😂😂 9 aylık olduğu için daha diğer özelliklerini görmedik
Defnegzm tugkee benim üçüncü çocuğum ama hiçbiri bunun gibi değildi sanki ilk defa anne oldum çok zor ya
gurbetcimami Mkemal benim oğlumda yay kasımın 30 da doğdu çok mu zor oluyor yaylar bi gözüm kortu doğrusu 😯