berfn tefe bnde basak burcuym😁 evet bir sinir var ama sabrimda vardir ama inatci deglm 🤷♀️ benc3 buyudukc3 degisicektr huylari asiri temiz titiz duzen hastasiym valla her yer bal kaymak olsn istiyrm hep bi yer bozulmasn kirlenmesn🤭
Bzey Bende de 4 aylık bi aslan erkosu var :) İlgiyi sever , gülmeyi sever (yan yan p.ç bi gülüşü var hatta😂) Tabi kendine has bi egosu da var herkese yüz vermez . Onu pohpohlayıp gönlünü kazanmak lazım önce 😄
Endmzakyol Mertveannesi2211 bütün akreplermi aynı olur😂 valla bizde yarın 13 aylık olacagiz inşallah " hayır "kelimesini duyunca gözümün içine baka baka hafif gülümseyerek yinede yapiyo yaramazligini her işini cırlayarak yaptırır 🤭
Mertveannesi2211 Endmzakyol ayy galiba hepsi aynı şu ağlayarak zirlayarak herşeyi yaptırma zaten ayrı bir olay annemlere gittim annem kız kardeşim yengem onun etrafında pervane 😂😂 yigenim eline ne alırsa o istiyor ağladığı için de herkes ondan alıp buna verme cabasindaydi parmağında oynatıyor hepimizi 😂
UcuBulunamayanBant tefe ayh benim oglumda ayni benimkide başak asiri inat sinir kizim terazi ama daha 3aylik ne oldugunu bilmiom
Endmzakyol UcuBulunamayanBant kızınız terazi Burcuysa sakin olur bende teraziyim ben bebekken annem hep çok sakin oldugumu soyler 3 gün yemek verme aglamazdin diyo (annemin yalancısıyım ) şimdide çok sakinimdir 🌼
CizerBirAnne tekbasimabakiyorum bir kova burcu olarak yazıyorum, takdir edilesi bir şey yapmışsınız 🤣🤣
gulyabani Defnegzm aslan burcuyum ilerde daha zor😂😂 kızımda ramakla yengeç burdu oldu eşim dua etti iki aslanı kaldıramam diye😂
binnur64 Defnegzm benimki başta böyle değildi 2,5 aylıkken izne köye gittik geldik uyku düzeni değişti kaka yapmamaya başladı, geceleri yarım saatte bir uyanmaya başladı aşırı huysuz sinirli bi bebek oldu ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tubatalha tefe Oğlak erkeği 23 aylık 😅 inatçı dediğim dedik oluyor bazen duygusal dudağını hemen büküyor ama çok sakin merhametli
Mavininyuztonu tefe 2 oğlum akrep inatçı huysuz sinirli sinsi 😂 küçük oğlum yengeç daha 6 aylık bende yengeç olduğum için nasıl olacağını az çok tahmin ediyorum 😂
Minigimdoruk tefe koç burcu yukseleni de ikizler 8.5 aylık koç etkisini henüz hissedemedik ama tam bir ikizler çok kararsız aynı anda iki şey yapmaya calisir
Endmzakyol Mertveannesi2211 valla doğru parmağında oynatıyorlar 😂biz evde 4 kişiyiz 2 abla var herkez onun istediğini yapiyo canları sagolsun❤️😍
selimhankerem tefe İki oğlumda başak burcu ikinciyi bilmem dhaa üç aylık ama büyük oğlum sinirli şefkatli ve cilveli 🤣
uykularyalanoldu_21 CizerBirAnne ay çok tatlı 🥹 benim oğlum da balık bazı şarkılarda iç çeke çeke ağlıyor 😔
CizerBirAnne uykularyalanoldu_21 ya kıyamam 🥹 benim kızım da uzun bir süre sesli ağlamadı, dudağını büküp içli içli ağlardı.