Beyninizikullanmakucretsizdir yorgunanne__ filmin adı Yangın var. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film tavsiye ederim. Trabzon ve Diyarbakır’da geçiyor.
yorgunanne__ Beyninizikullanmakucretsizdir biliyorum evet. O sahneyi izledim o yüzden çok komik geldi. İzlerim muhakkak tamamını
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude ben değil orda bir sürü kişi vardı kız hepsi de linçledi 😄
hepsineyeterim meltemcg edilmedik iste sormuş edildiniz mi diye biz de insanız napalim amac muhabbete dahil olmak BEN DE HIC LINC EDILMEDIMMMM 🤣🤣🤣🤣
mnkanne1 meltemcg kendimce postu okuyup kaos olacak olan postlara yorum pek yapmam bu yüzden hiç linç yemedim 👍🏻
meltemcg mnkanne1 bende eğer post linç yiyecekse ortalığın karışmasını bekliyorum kaos çıkınca postu destekliyorum ve iyice karıştırıp cevap vermeden çıkıyorum HAHSHDJSJDJSNDNF
Beyninizikullanmakucretsizdir yorgunanne__ eşimle ara ara izliyoruz hem duygusal hem de çok komik fazla detaya girmek istemiyorum sonra zevki kalmıyor 🥹
Beyninizikullanmakucretsizdir yorgunanne__ izledikten sonra fikirlerini çok merak ediyorum yazarsın değil mi 🥹
yorgunanne__ Beyninizikullanmakucretsizdir yazarım tabi ki bir Diyarbakırlı olarak eminim beğeneceğime😂