Didibo Beyninizikullanmakucretsizdir Ben Seda Sayan’ın izinden gitmeyi düşünüyorum 7 kocalıdan daha tecrübelisi olamaz 😂
meltemcg Beyninizikullanmakucretsizdir hahshahdhshdhs ulan çocuk içmiyor işte süt ziyan mı olsun tep adamın ağzına 😂😂😂
PamukPrensesannesii meltemcg Bende kaynanam bana yatılı geldiğinde lohusa halimle ona hizmet etmedim diye linç yemiştim. Neymiş kadın yaşlıymis birde benim işimi mi görecekmis. Tabi hak verenler de olmuştu. Bende lohusaydim yani 🤣
meltemcg PamukPrensesannesii ulan hizmet istiyordu sana niye geliyor öyle kaynana az yesinde kendine bi uşak tutsun
PamukPrensesannesii meltemcg Çocuğu bahane etti geldim. Bende bana yardıma geliyor sandım. Meğer kendine hizmet ettirmeye geliyormuş. 1.5 ay kaldı baktım gideceği yok en sonunda tartıştık öyle gitti. Sonucunda ben suçlu oldum tabi. Allah’a havale ettim ne deyim 🙏😅
meltemcg Poncikkkk buraya ben hiç linç yemedim yazmak için gelenleri linç etmek istiyorum konu zaten linç edilmek en cringe şekilde nasıl linç edildi herkes onu merak ediyoruz zaten be yavrum hdnsmfnsmfn
Sebusebu meltemcg piuvv en sevdiğim kaynanam dogumum icin bilezik sözü vermişti alacağı bilezik 15bindi o zaman sonra dedi ki robot süpürge alayım 7 bindi fiyatı ucuza kacmaya mı calısıyor ne istiyim diye sormustum yemediğim linç kalmamıstı 😂😂😂😂
hepsineyeterim meltemcg edilmedik iste sormuş edildiniz mi diye biz de insanız napalim amac muhabbete dahil olmak BEN DE HIC LINC EDILMEDIMMMM 🤣🤣🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude kullanıcı adı farklı bile olsa aynı kişiyi linçledik bananeeee 😄😄😄
Forumunsultaniasude Beyninizikullanmakucretsizdir 🤣🤣🤣🤣 Allah’tan bi senden okkalı linç yedim 40 yıl kahve içmiş kadar hatrı kaldı 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude ben değil orda bir sürü kişi vardı kız hepsi de linçledi 😄