meltemcg O1Anne çok ucu açık bi konu olmuş seninki gerçekten şu an bi posta linç etmek istedim HAHDHSHDJSJFJS
meltemcg tekbasimabakiyorum kürtajdan bende yemiştim bi kere ya HAHDHSJDJSJDJS valla tiramisu olayım birden patladı hatta hamile bi kaç arkadaş olayın içine dahil olup analığıma hakaretler yağınca bende sinirlenip herkese ağzıma geleni yazdım sonrası ban HAHDJSJDJSJDND
meltemcg anonim99 burda bir grup insan çok gergin ne için linç edileceğimizi bilmiyoruz dikkatli olmak lazım djdjfkdkfkdkf
Beyninizikullanmakucretsizdir Didibo Püü sana utanmıyor musun bacaklarını sergilemeye adamlar etkilenecek 😜😜🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir meltemcg bi video var daha doğrusu sinema filminin komik bir videosu var. Kadın arabada çocuğu emziriyor ama çocuğu emmiyor. Kadında şey diyor, içiysen iç içmiysen amcaya veriyem ha 🤣🤣
meltemcg Beyninizikullanmakucretsizdir hahshahdhshdhs ulan çocuk içmiyor işte süt ziyan mı olsun tep adamın ağzına 😂😂😂
pinkooo_02 meltemcg geçen biri başka bir kadına hakaretler ettiği için bende karsindakide bir anne unutma seninde başına gelebilir deidgim için neler neler denmediki bana
Didibo meltemcg Ben kocamdan yakınıyordum. Hanımefendi kocamı haklı bulup bacaklarımı sergilediğimi iddia etti 😂 Ben bu linçi asla unutmayacağım. Hayır bacakta bana özel bir şey olsa bari. Hayvanda bile var be.
ugurbocegi03 meltemcg evet hiç linclenmedim canım linclenmek istedi o yüzden post açtım biliyordum lincliyceklerini 😂
ankarageldedi meltemcg Gazze konusunda çok tartışmalarım oldu ya. Linç denir mi bilmiyorum ama kafir de sayıldım, vicdansızda.
meltemcg ankarageldedi burada herhangi bişey için kafir evladına yazık nasıl annesin herkes anne olmasın görgüsüz laflarını yiyebilirsin şaşırmıyorum artık gkdkfkdkfkd
Didibo Beyninizikullanmakucretsizdir Ben Seda Sayan’ın izinden gitmeyi düşünüyorum 7 kocalıdan daha tecrübelisi olamaz 😂