Annesininprensesi55 Saadet Duru (kızımın adı ❤️❤️),deren derin deniz doruk diyar derya Dicle devran aklıma bunlar geldi ben oğlum olsa kızımın adı Duru olduğu için en uygun Doruk olurdu diye onu koyardim
Defnenin-annesii Annesininprensesi55 Duru ismini de beğeniyorum aslında 🩷 Ama Defne ile uyumlu mu emin olamıyorum
Burcubaslas Defnenin-annesii komşumuzun ilk kızının adı Defne Zeynep ikincisini Derin koydu belki fikir olur size
Defnenin-annesii Yetersavass Yiğit ismi ne güzel. Efe ve Yiğit ler için çok yaramaz oluyor diyorlar. Doğru mu annesi yaramaz mı yiğitler 🙈😀 Sağlıklı olsunlar da isim bulunuyor bir şekilde kız içinde bulursunuz :)
Yetersavass Defnenin-annesii yaramaz değil ama oda her bebek gibi merak ediyor herşeye atlıyor normal çocuk işte eltimin oğlu var Çınar çocuk hop zıp koştur kır dök yapıyor bir saat gelse evi başına yıkar benim oğlum gidince sessiz durur içine kapanır bir kaç kere gitmemizde elinden sürekli alıyordu oyuncakları falan acaba ondan mı hiç mutlu olmuyor eltime gidince oyunda oynamaz şaşkın durur
Annesininprensesi55 Defnenin-annesii Duru ile deniz i uyumlu buluyorlar ama defne ile de bilemedim bnce uyuma değil de ismin güzelliğine anlamına odaklanın mesela Aden de var bı çok isim var oralarda uyumlu olsun diye odaklı kalmayın naçizane benim fikrim dediğim gibi oğlum olsa doruk derdim ama defneye ben harf yönünden hep d harfi ile başlayan ariyosunuz sanıp yazdım aslında çok var illa ki uyumlu olsun derseniz
Dfncgdm2022 Defnenin-annesii benımde kızımın ısmı defne 😂😂😂bılıyor musun bazen durup durup ıs yaparken baska cocgum olsa adını ne koycam dıye. Normal de kızımın ısmını koyarken elşme dedımkı defne olsun cok guzel ısım oda tamam dedı ıkıletmedı bıle ☺️☺️☺️defne ısmını gunlerce dusunmedım aklıma geldı koydum ama ıkıncı cocugm olsa kırk kere dusunurum😂
Candy_88 Defnenin-annesii arkadaşımın ilk kızı Defne’ydi 2.kızına Gökçe koydu, başka bir arkadaşın yine ilk kızı Defne’ydi 2.'yi Beren koydu..
minikoalam Defnenin-annesii cok anlamli bi anlami yok :) Derleyen, toplayan demek aslinda. 2. Bi ismi daha var o kuranda geciyor daha dogrusu iki kiziminda iki ismi var ama ilk isimleri defne ve deren dedigim gibi :)