Saadet Kızlar doktora sordum normal dedi ama aşırı kusuyo 20 gunlüğüz emdikten sonra çok bi avuç dolusu kusuyo kızım nasıl kilo alıcak ki içtiğini çıkarıyo resmen var mı böyle olan bebişler
MTkutay Saadet benimkide öyleydi ne var ne yok hop kusuyordu şimdi 4 buçuk aylık maşallah tosun gibi kusan bebek kilolu olur sen sabret kusan bebek annesi olmak çok zor canım benimki 1 hafta yoğun bakımda kaldı yine ayni
Csemtna Saadet idrar yolu enfeksiyonu olabilir tahlil yaptırmanızda fayda var bnmde bebeğim kusuyordu enfeksiyon çıktı
MirzaAta Saadet Ayy benim ki öyle 2 Aylık olduk sürekli kusuyor sürekli emdiği cikiyor. Ama kontrollerde 1 kilo almış ti 1 ayda yani kurmasına rağmen kilo alımı normal
Saadet MTkutay kusuyo diye mi yattı canım kaç aylıktı yattı acaba birde reflü olabilir felan dediler mi
Seheraslan eger Süt şeklinde fışkırarak kusuyorsa gazı çıkmamıştır ağzından ama kesik kusuyorsa peynir kesigi gibi fazlasını çıkarıyordur sütün yarıyodur öyle derler
Saadet Kilolu olmasını istemem de normal derece de alsın yeter yanlış anlaşılmıyım 😀 saolun kızlar arada peynir kesiği gbi ama bu aralar süt gbi bi su bardağı felan çıkarıyo reflü değildir inşallh
Yusratutan Saadet 3 aylık kızım var kusması sizinkiyle aynıydı ya fazlasını kusuyor ya da soğuk almıştır bizimki bu hafta azaldı kesik kesik kusuyor reflü olsa her emdiğini kusar
MTkutay Saadet benim ki doğduktan 15 saat sonra alındı 8 gün yattı hortumla beslendi mama veriyorlardı kusmuyordu anne sütü alınca kusuyordu ama reflü var demediler ama refluye meyilli dediler
Ozlemaydin Deletedmom02 hmi doktorlar ilk bebek dogdgnda fln bakiyorlar ya muane fln reflu olsa o zamn beli olurmu bnm oglum 1 ay 21 gunluk
Ozlemaydin Deletedmom02 nasil ywni cokelelki kusuyor bide sadee koyu sut seklinde kusuyor ama hepte degil bazn hic kusmuyor baznde kusuyor
Deletedmom02 Ozlemaydin çökelekli kusma değil emzirdikten sonra hepsini çıkarır su şeklinde ağzından burnumda gelir kusarken daralır nefesi kesilecek gibi olur o sizin dediğiniz her bebekte olabilir endişelenecek bişey değil 🙂