kubra63 Arkadaşlar gebeliğim boyunca oksapar iğne kullandım ama doğumdan sonra kullanmadım.Oksapar iğne kullanıpta doğumdan sonra devam eden var mı ?
Sekeroglannn Ben son bir ay kala başlamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam doktorum doğumdan sonra 10 gün daha kullanıp bırakmamı söylemişti. Hatta benim elimde 8 tane kalmıştı onları yaptırıp bırakmıştım.
kubra63 @ Sekeroglannn bana da 20 gün kullan dedi ama ben kullanmadım şuan aşırı korkuyorum birşey olur mu diye 🥹
ikizmom_ kubra63 neden kullanmadiniz ki şimdi ye kadar olmadıysa sorun bundan sonra olmaz inşallah ama yinede sorun doktor a
minikpandam-_- kubra63 doğum yapalı kaç gün oldu ki?olur olmaz bilmem benim arkadaşım az kullandı emboli atmış ciğere. önlem amaçlı kullanın diyorlar olmaz inşallah
minikpandam-_- kubra63 20 gün bişey olmadıysa olmaz büyük ihtimalle. Ama tavsiyem doktorunuza danışın 🌸
kubra63 ikizmom_ etrafımda doğumdan sonra kullanan yoktu bende artık sıkıldığım için kullanmadım yanlış yaptım sanırım🥹
kubra63 ikizmom_ Şuan aşırı korktum yarın doktora gitmem gerek sanırım.İnŞAllah birşey olmamıştır inşAllah
Guzelanne19 kubra63 doğumdan sonra 10 gün kullandım toplamda 2000 tane yaptım kendime ama o iğneleri bulanan Allah razı olsun beni evladıma kavuşturdu kızım 3 yaşına girdi ama hala izleri göbeğimde
Guzelanne19 kubra63 birsey olmaz okdr iğneyi yaptim doğumdan sonra elime bile almadım kızıma kavuştum doye on tane iğneyi eşim yapmıştı zorla biseybolmaz cnm o pıhtılaşma ihtimaline karşı yaptırıyorlar zaten üzerinden zaman geçmiş ama içine sinmezse dru ara aor
ikizmom_ kubra63 korkmanizi gerek yok çok şükür şimdiye kadar sıkıntı olmamış bundan sonra da olmaz ama igneye başlamadan doktor a sorun 20 gün içinde sorun yaşamadığıniz için belki tekrar iğne ye başlatmaz
kubra63 Guzelanne19 ayy öyle korkuyorum ki şuan😔inşAllah birşey olmamaıştır yaaa herhangi bir sıkıntı yaratmamıştır 😔
kubra63 minikpandam-_- yarın zaten gideceğim doktora.Şimdi yarın olmasını dört gözle bekleyeceğim.Bende zaten panik atak var ve şuan aşırı bir korku aldı beni