kubra63 Guzelanne19 ayy öyle korkuyorum ki şuan😔inşAllah birşey olmamaıştır yaaa herhangi bir sıkıntı yaratmamıştır 😔
kubra63 minikpandam-_- yarın zaten gideceğim doktora.Şimdi yarın olmasını dört gözle bekleyeceğim.Bende zaten panik atak var ve şuan aşırı bir korku aldı beni
minikpandam-_- kubra63 üzerinden zaman geçmiş korkutma kendini bişey olmaz inşallah ama için rahat eder gitmen iyi olur geçmiş olsun 🌸
betulmutlu Bende hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren kullandım.doğumdan sonra da doktorum 10 gün kullanmamı söyledi ve kullandım.
betulmutlu kubra63 genelde tedbir amaçlı kullandırıyorlar. 18 gün boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamadıysan bundan sonra sıkıntı olmaz merak etme
Glrmila kubra63 dogumdan sonra da 10 gun sure ile kullanmam gerekiyordu ama bebegim yogun bakimdaydi ve aklim basimda degildi tahmini 2 3 gun fakan kullandim unuttum gitti bir seyde olmadi cok şükür. 2 genimde pıhtılaşma vardi
kubra63 Glrmila yaaa çok geçmiş olsun🙏🏻Bende aslında lohusalıktı bebeğe adaptasyon falan derken ve birde hamileliğimde sıkıntı yaşadığım için kullmak da istemedim es geçtim.İnşAllah bana da birşey olmamıştır yaa
Melisayy kubra63 ben doğumdan sonra 40 gün daha kullandım pıhtı atma riskine karşı bir tanidigima da doktoru doğumdan sonra 1 ay daha kullan demiş kullanmamış bacağına pıhtı atmış diye duymuştum
kubra63 Melisayy ayy Allahımmm iyice korkmaya başladım😔acaba pıhtı atması hemen mi olmuş yoksa aradan zaman geçtikten sonra mı ? Bilginiz var mı ?
Ozgeozumalya Gebelik boyunca kullandım iki kızımda da..Doğumdan sonra da 20 gün kullandım doğum sonrası kanımda pıhtılaşma olmasın sorun yaşanmasın diye..bence bu önemli bir konu doğum sonrası kullanmayan arkadaşlar doktorunuza danışın
_mom20 kubra63 bana da kullandırdi Dr aniden bırakınca pıhtı atma riski olabilir dedi kademeli olarak bırak dedi
A_12ynr kubra63 40 gün devam ettim normal doğum yptm 40 gün kullnilckti oda kanamam vrkn pıhtı atabilir diye