turkan2_ Sağlıklı mutlu ailemle çocuklarimla geçirmek bide yeniden gebe kalmak inşallah gebe olarak girerim eşime sürpriz olur🤲❤️🤦🤣🤣
Bebekyuzlu turkan2_ herkes mi çocuk düşünür be 😂bende öyle diliyorum 2.ci olarak ama eşim istemiyor 😂
turkan2_ blgmhmt Allah yardımcınız olsun inşallah raabim size nasip eder 🤲 üzülmeyin bizde yaşadık hale yüksek kat korkusu var 1 katlı yere bile cikmayi dusnuyoruz ama yapcak bişey yok Allah’ın dediği olur
turkan2_ Bebekyuzlu 🤦🤣olmasa olmuyo bacım ara vermemek lazm bende aslında pes sıcak bakamim ama napm eşim susmuyo 3de oğlan olur son şansımız diyo😁🤣🤣 sizn
Bebekyuzlu turkan2_ benim bir kızım var 2 yaşında tek büyüsün istemiyorum ondan olsun diyorum ama benim adam da tık yok kaldıramam diyor 😂 kafa yani yanlış anlaşılmasın
Bebekyuzlu blgmhmt çok geçmiş olsun o kadar zor bir durum ki bunu en iyi yaşayan anlar umarım herşey düzelir sıkma canını hayırlısı böyleymiş canınızın sağ olduğuna şükür edin milyonlarca insan öldü 🥲
turkan2_ Bebekyuzlu ay🤷🤣🤣ilknde eşim de öyle yaptı yeter birtane kızım başka şöyle böyle dedi durdu 2bucj sene sonra oldu şimdi de kendi diyo son hakimz 🤷 ilkte galiba zorluk goruyolar zmanla düzeliyo ama
Bebekyuzlu turkan2_ ne olacak bacım halimiz ya adam he dese hemen 😂yok anam yok kaldıramam diyor uğraşamam diyor kız erkek farketmez sağlıklı olsun da
turkan2_ Bebekyuzlu inşallah olur ben hep dedim millet aya cikiy benm kızım tek başına otury oynt kardeşi olmuycak mi hiç dedm darladim hep😁
turkan2_ Bebekyuzlu bnde umutsz vaka gbi olmştm ama duzeldi çok şükür seninde zmnla düzelir kaç yaşında kizin küçük mu
turkan2_ Bebekyuzlu untm b12eksikli bnde tavan bu aralar k.b. Bucugu kalmış 2buck olunca ikna olur bence inşallah 🤲
turkan2_ Bebekyuzlu eski kendimi gordm sende 🙈 bişey sorucam yatiyom kalkiyom aklımda bu tabi blmyom doğumdan snra ne zaman regl gordunz