ecrinreyyan Gktgshr şaka yapmayın bu konuda ya. Aranız iyi olmayabilir ama şakası bile kötü. Sanırım hayatınızda kimseyi kaybetmemişsiniz.
Bebekyuzlu Didibo hiç zannetmiyorum dünya gittikçe daha kötü bir hal almaya başlıyor ve biz bu seneleri cok arayacağız 🥲
Gktgshr Bebekyuzlu Sabahtan beri onun yüzünden ağlıyorum. Üstüne bu postu görünce canımı sıktığı için değil de hakkın rahmetine kavuştu diye ağlayım bari dedim yazdım yorumu 😔
Bebekyuzlu Gktgshr ben anlam veremiyorum zaten kaynanaların bu gelinler ile olan sorunları dertleri ne
Gktgshr Bebekyuzlu yemin ederim bende asla anlam veremiyorum. İlerde Allah nasip ederse gelinime her konuda destek olcam asla kayınvalidem gibi bir kayınvalide olmayacağım. 2024 sağlık dünya için barış mutluluk huzur getirsin yeter bana. Kayınvalidemi Allah a havale ediyorum…
Bebekyuzlu Gktgshr dert etme güzelim bir söz var bilirsin belki ..insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş gönlünü ferah tut sorup daha fazla canını sıkmak istemiyorum ne olursa olsun aklına sağlığına eşine çocuğuna mukayyet ol kimse için kendini üzmeye değmez bu dünyada…
Gktgshr Bebekyuzlu çok teşekkür ederim canım benim güzel yorumun için. Allah senin de güzel gönlüne göre versin.
blgmhmt Ölmeden bebeğime temiz bir ev ortaminda bakmak konteynırda kaliyorum 9 aydır artik ne siz sorun ne ben anlatayim…
turkan2_ blgmhmt Allah yardımcınız olsun inşallah raabim size nasip eder 🤲 üzülmeyin bizde yaşadık hale yüksek kat korkusu var 1 katlı yere bile cikmayi dusnuyoruz ama yapcak bişey yok Allah’ın dediği olur
1Umut blgmhmt Rabbim size hayırlı kapılar açsın inşaALLAH 🤲🏻 Umarım bebeğinizle geçireceğiniz uzun,mutlu ve de sağlıklı yıllarınız olur, sıcacık evinizde 🤗
blgmhmt Bebegim 6 aylikti deprem oldu kaldık evsiz oyle olunca konteynırda kalmaya başladık halimize bin şükür amacok zor bir durum