berrockssa terazikadini Manisa Celal Bayar üniversitesi Hafsa Sultan hastanesinde 13.10.2023 gece saat 02.00 doğum yaptım o gece birtek ben doğum yaptım diğer odada kalan gebeler diğer günler doğum yaptı
1prensesannesi__ Yorumlara baktım da hiç antalya yokmuş zor bi ihtimal zaten aynı güne denk gelmesi 😀😄
Biricikyavrum 1prensesannesi__ Ben de Antalya Medstar topçular hastanesi 22.06.2023. 14.28 Siz neresi acaba
mnkanne1 1prensesannesi__ Antalya var ama hem gün hem yıl belki aynı değildir ama hastaneyi bilemedim ben Vitale de yaptım
sarmaliklahana 14.09.2021 çam sakura İstanbul 18.12.2023 çam sakura İstanbul (yatışım yapılacak). 🤭✌️
BarlasinAnnesi-91 Dolores bende aynı durumu yaşadım 30 Haziran 2023 cuma günü Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde çünkü hem servis hem de doğumhane bomboştu.. 😅
Meri-Mel terazikadini Doğumum devlet hastanesinde idi tek doğum benimki idi o gün o satlerde hatta o gün boyunca başka doğum yoktu ve normal doğum oldu 😃
Nikita terazikadini kesme tahtasındaki sebzenin seninle konuşması gibi bir durumdur onlar için 😂 duyarsızlaşmışlardır
terazikadini Nikita çok sıkıcı bir durum ama ya empati bile kurmuyorlar eşim gelmemişti doğuma gelseydi baya sohbet ederdim kesin konuştukça rahatlıyordum çünkü 😂😂
gulsumyeter2415 akasya1 10.10.20114 te oğlum var benimde hastaneler farklı küçükköy asya Hastanesi’nde yaptım ben İstanbul görünce yazmak istedim
ElisaMom_ Yavrusuu çok memnun kaldım acil sevkle gitmiştim ama çok iyi ilgilendiler temizlikçi ablalara kadar ebeler herkes güler yüzlü ve çok ilgililerdi
tubiiik_ terazikadini özel 500 evler şafak hastanesi 10.01.2022 benım dogumumde bos oda yoktu bakalım aynı gun dogum yapmıs burdan biri cıkıcakmı
kuzucuks Thebaby5 merhaba bende acibadem de yaptım, işitme testi bebeğinize ne zaman yapıldı,acaba, yapılırken siz de yanindamiydiniz