melegininannesi38 uges2015 Amin canım cemil cümlemizin bebisleri sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun inşallah allahim kaderlerini de bantlarınida güzel eylesin inşallah
Nikita terazikadini hastanenin beni dinlediğini bilmek çok rahatsız edici 😂😂😂😂 kapıda beni bekliyorlar ama çığlıklarımı duyunca benim sesim olduğuna inanamıyorlar😂😂
terazikadini Nikita o acıyı çekmeyen nerden bilsin ki 😂😂 ben sezeryan oldum bide çok sessizdi ya kimse konuşmuyordu başımda anestezi doktoru ve kadın hemşire vardı o halimle laf atıyorum konuşsunlar diye kısa kısa cevap veriyorlar 😂😂
Elfelf475 Ayfa1608 benim de oğlumla aramda 1 gün var. Normal doğum yapıp nasıl o kadar denk getirdik anlamıyorum 😅 planlı hamile kaldım ama hiç denk geleceğini düşünmemiştik 🙃
Ayfa1608 Elfelf475 gerçekten 😅 benimki planlıydı ama planladığım ay olmadı. Ne zaman tutarsa diye çıktık yola 🤣🤣 benim erken doğum riskim vardı zaten sürekli tetikte bekliyordum. Yine de böyle denk geldi😅
Nikita terazikadini kesme tahtasındaki sebzenin seninle konuşması gibi bir durumdur onlar için 😂 duyarsızlaşmışlardır
berrockssa terazikadini Manisa Celal Bayar üniversitesi Hafsa Sultan hastanesinde 13.10.2023 gece saat 02.00 doğum yaptım o gece birtek ben doğum yaptım diğer odada kalan gebeler diğer günler doğum yaptı
1prensesannesi__ Yorumlara baktım da hiç antalya yokmuş zor bi ihtimal zaten aynı güne denk gelmesi 😀😄
Biricikyavrum 1prensesannesi__ Ben de Antalya Medstar topçular hastanesi 22.06.2023. 14.28 Siz neresi acaba
mnkanne1 1prensesannesi__ Antalya var ama hem gün hem yıl belki aynı değildir ama hastaneyi bilemedim ben Vitale de yaptım
sarmaliklahana 14.09.2021 çam sakura İstanbul 18.12.2023 çam sakura İstanbul (yatışım yapılacak). 🤭✌️
BarlasinAnnesi-91 Dolores bende aynı durumu yaşadım 30 Haziran 2023 cuma günü Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde çünkü hem servis hem de doğumhane bomboştu.. 😅
Meri-Mel terazikadini Doğumum devlet hastanesinde idi tek doğum benimki idi o gün o satlerde hatta o gün boyunca başka doğum yoktu ve normal doğum oldu 😃
terazikadini Nikita çok sıkıcı bir durum ama ya empati bile kurmuyorlar eşim gelmemişti doğuma gelseydi baya sohbet ederdim kesin konuştukça rahatlıyordum çünkü 😂😂