uges2015 melegininannesi38 aynı gün doğmuş bebişlerimiz ben İstanbul da siz Kayseri’de sağlıklı ömrü olsun 😘😘
melegininannesi38 uges2015 Amin canım cemil cümlemizin bebisleri sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun inşallah allahim kaderlerini de bantlarınida güzel eylesin inşallah
Alerjikkoala terazikadini Doğumumda nöbetçi doktordu gerçekten sakin ve rahatlatan biri ben de beğenmiştim :)
Nikita terazikadini sakarya medar 22 ekim 2022 Benden başka doğuran yoktu vallahi. Kendi sesimi duymaktan rahatsız oluyordum😅
terazikadini Nikita çok ürkütücü valla bende doğuma girerken çok sessizdi öğlen saatiydi ama ne bileyim içimde bir ürperti vardı doğumhaneye girmeden bekleme odası vardı kimse yokru tek girdim galiba bende 😂
Nikita terazikadini hastanenin beni dinlediğini bilmek çok rahatsız edici 😂😂😂😂 kapıda beni bekliyorlar ama çığlıklarımı duyunca benim sesim olduğuna inanamıyorlar😂😂
CizerBirAnne Sirretnur aramızda tam 1 sene varmış 😊 ben de 05.03.2022 de nisa hastanesinde yaptım, benden kısa süre sonra medipol oldu. Doktorunuz kimdi?
gulsumyeter2415 akasya1 10.10.20114 te oğlum var benimde hastaneler farklı küçükköy asya Hastanesi’nde yaptım ben İstanbul görünce yazmak istedim
terazikadini Nikita o acıyı çekmeyen nerden bilsin ki 😂😂 ben sezeryan oldum bide çok sessizdi ya kimse konuşmuyordu başımda anestezi doktoru ve kadın hemşire vardı o halimle laf atıyorum konuşsunlar diye kısa kısa cevap veriyorlar 😂😂
Elfelf475 Ayfa1608 benim de oğlumla aramda 1 gün var. Normal doğum yapıp nasıl o kadar denk getirdik anlamıyorum 😅 planlı hamile kaldım ama hiç denk geleceğini düşünmemiştik 🙃
Ayfa1608 Elfelf475 gerçekten 😅 benimki planlıydı ama planladığım ay olmadı. Ne zaman tutarsa diye çıktık yola 🤣🤣 benim erken doğum riskim vardı zaten sürekli tetikte bekliyordum. Yine de böyle denk geldi😅