iki_prens_annesi işte o ayse fatmalar doktor değil asistanı oluyor 🤭😄
Benım cok beğendiğim 4 doktor var mesela. 2021de de onlar vardı biliyorum tanıyorum. Onlara özellikle randevu aldım gititm hep asistanları vardı. Heee benım için sorun olmadı cunku ne sorduysam cevap verdiler. İşte bebeğin gelişimine kılosu boyu karın ölçüsü suyu rahim uzunluğu bunlara bakılıyor. İlk gebelik için tabi insan merak oluyor tedirgin oluyor da benım için sorun olmadı. Herkese göre değişir bu durum. Mesela benden önce giren kimseye ultrason görüntüsü vermemişler belkide istemediler bilmiyorum kime sorduysam vermıyor dediler. Bana 4 tane cıkardı verdi 1 muayene de 🤭
2021 de de her muayene de aldım. Suanda da mesela 8.ayım bitmişti bebek görüntüsü alamam büyük gözükmez dedi ama ölçülerini ekrana yazdı onun görüntüsünü verdi. Görüntü vermese bile ekranı bana doğru ceviri hep gösterdiler bak surası burası falan diye. Yani asistanlara da arkadaş gibi gecti hep muayenelerim. Herkes nasıl davranıyor bilmiyorum ama ben özele de gittim orda nasıl doktor birebir konusuyırsa ben burda da hep o sekil konustum 🤷