sevgi946_ Limonn çok teşekkür ederim ben şimdi postu gördüm benim yerime adını yazmışsınız teşekkür ederim cnm ali_yasassin manesef çocuğumuzun kampanyasi 18 ocağa kadar elimizde geleni yapıyoruz dilerimki onun gibi çok çocuğumuz kurtulur 🙏🥰
Limonn sevgi946_ rica ederim sosyal medyam yok ama gördükçe yardım yapıp elimden geldikçe paylaşmaya çalışıyorum rabbim hepsine şifa versin insallah hemen toplansın paraları 🤲🏻
sevgi946_ Limonn amiin inşallah canım Allah hayirlarını kabul etsin bende sosyal medya kullanmıyorum canım ama işte birsekilde onlarla iletişim kurup elimizden gelen yardımlarımizi yapıyoruz 🥰
M_e_k HappyKids allah hepsine sifa versin.. elimden geldigince her ay bir bebege yardim ediyorum ama yeterli gelmiyor vicdanim rahatlamiyor. Keske hepsine kosabilsem:( devletimiz hepsine sahip ciksa keske bize hic gerek kalmasa:(
Gizmokzilla Sevgili annelerimiz, eklememizi istediğiniz gözden kaçırdığımız smalı bebeklerimiz varsa yazalım, postu yukarıda tutalım ki destek olmak isteyen annelerimiz destek olsun 💜
Gizmokzilla HappyKids sevgili annelerimiz, kampanyası mutlulukla sonlanan bebeklerimizin linklerini kaldırdık ve üzülerek yeni bebekler ekledik. Elimizden geleni yapalım lütfen 💜
Dondurmalikahve ikiprensannesi_gul Eski sabitlenmiş bir post kazanan bebekler silindi yenileri ekleniyor
Dondurmalikahve •RAVZA yaz 8611 e gönder 1 sms 30 TL •Lina yaz 8101 e gönder 1 sms 25 TL •Ezel yaz 2413 e gönder 1 sms 20 TL
ikiyavruskaannesii RAVZA yaz 8611 e gönder 1 sms 30 TL •Lina yaz 8101 e gönder 1 sms 25 TL •Ezel yaz 2413 e gönder 1 sms 20 TL
Laden Tomris-Hatun bağış yapılan link. Sma lı çocuklarımızın instagram profillerinde oluyor. Oraya tıklayınca bağış için sayfta açılıyor. O linki kopyalayıp paylaşabilirsin🙏🏻