Limonn Limonn aceleyle bakınca görememiştim YouTube da karşıma çıkınca hemen yazayım demistim teşekkür ederim🌸
sevgi946_ HappyKids ya çok teşekkür ederim bende ali_yasassin diye yardım bekliyoruz ben gönüllü anlasiyim bizim komsu olur çocuk şuan yüzde 62 ama Ocak 18 kadar valilik izni kaldı yardım eden olursa ve bilgilendirme yaparsa ozeldende. Yazabilirler biz guzdelikleri hesapladigikiz için yardım edenlerin bilgi vermesini istiyoruz ve Ali gibi bütün sma hastası bebeklerimiz çocuklarımıza Allah en kısa sürede ilacına kavuşmasına nasip etsin inşallah 🙏🙏
sevgi946_ Limonn çok teşekkür ederim ben şimdi postu gördüm benim yerime adını yazmışsınız teşekkür ederim cnm ali_yasassin manesef çocuğumuzun kampanyasi 18 ocağa kadar elimizde geleni yapıyoruz dilerimki onun gibi çok çocuğumuz kurtulur 🙏🥰
Limonn sevgi946_ rica ederim sosyal medyam yok ama gördükçe yardım yapıp elimden geldikçe paylaşmaya çalışıyorum rabbim hepsine şifa versin insallah hemen toplansın paraları 🤲🏻
sevgi946_ Limonn amiin inşallah canım Allah hayirlarını kabul etsin bende sosyal medya kullanmıyorum canım ama işte birsekilde onlarla iletişim kurup elimizden gelen yardımlarımizi yapıyoruz 🥰
M_e_k HappyKids allah hepsine sifa versin.. elimden geldigince her ay bir bebege yardim ediyorum ama yeterli gelmiyor vicdanim rahatlamiyor. Keske hepsine kosabilsem:( devletimiz hepsine sahip ciksa keske bize hic gerek kalmasa:(
Gizmokzilla Sevgili annelerimiz, eklememizi istediğiniz gözden kaçırdığımız smalı bebeklerimiz varsa yazalım, postu yukarıda tutalım ki destek olmak isteyen annelerimiz destek olsun 💜
Gizmokzilla HappyKids sevgili annelerimiz, kampanyası mutlulukla sonlanan bebeklerimizin linklerini kaldırdık ve üzülerek yeni bebekler ekledik. Elimizden geleni yapalım lütfen 💜
Dondurmalikahve ikiprensannesi_gul Eski sabitlenmiş bir post kazanan bebekler silindi yenileri ekleniyor