Hafsaa1 Bende aynı 5 ay oldu adet görmedim ara ara leke geldi şimdisinde öyle leke var sadece sprial taktırdım hamile değilim doktora da gittim adet mitim şimdi ya leke var ara ara geliyor 2 gündür 🥹
Aleyunll Hafsaa1 valla ben adet oldum biteli iki hafta oldu ki 3 haftadır da ilişkiye girmedim yani yine de ihtimaller beni korkutuyor emin olmak için doktora gidip danışmak en iyisi
kralicee1903 Aleyunll ha yok canım ilk gebeliğimde pembe akıntı oldu çok azdı regl gibi değildi ilk olduğunda test yaptım çıkmadı diğer ay yine aynj şekilde oldu bir kaç gün sonra test yaptım pozitif çıktı hamileliğimde
kralicee1903 turkan2_ bir hafta sonra kan verdim ama kanda çıkmadı ben de yok heralde dedim öbür ay tekrar aynı oldum onda çıktı 1 aylık hamileymişim ilkinde erken yaptım testi galiba ilkinde çıkmadı testte
turkan2_ Aleyunll yerleşme kanaması diyolar eyer çok gelmiyosa 15gun geçtikten snra kan verin derim benmde leknmem oldu regl gormdm hiç 5ay olucak benmde doktora gitmek farz oldu
kralicee1903 Aleyunll ayyy valla öyle olmuştu benimki de pembe ve kahve oluyot çok az regl olmadığı çok belli
turkan2_ Aleyunll ewd ilk kızımda 4aylikti olmstm bunda bekliyorum ediyorm yok kimi diyo sütun tutuyo adet olmuyon kimi diyo normal anlmdm giti
turkan2_ kralicee1903 benmde öyle kan vermdm ama 15gun snra ver dedi doktor regl olmasan diye 12gun oluyo daha olmdm evde test yaptm cikmiyo 🤷
turkan2_ Aleyunll o zaman doğru demek ki süt tutyo regli yoksa olmam lazmdi ben düzenli emzriyom mama v.s vermiyom tadım mink mink başladım ama pek yemedi🤦🤷
CeydaST Aleyunll benim 40 çıktıktan 10 gün falan sonra başladı ilk adetim. Hatta şaşırmıştım ne çabuk diye. Hiç mama vermedim ilk 3 gün sütüm gelmediği zaman hariç 2 göğsümden de emiyor. Emmekle alakası yok bence
Aleyunll turkan2_ benimki de tek meme alıyor onu da keyfi veriyorum 4ay 21 günlük sizinki ne kadarlık ?
turkan2_ Aleyunll aynı 4ay 20gunlk siznkni bir gün arayla büyük bizden kaç kilo siznki bnm ilk kizm iyiydi ama iknci az buldular bu kontrolde