turkan2_ Aleyunll aynı 4ay 20gunlk siznkni bir gün arayla büyük bizden kaç kilo siznki bnm ilk kizm iyiydi ama iknci az buldular bu kontrolde
Aleyunll turkan2_ sadece tek meme ile doymuyordur belki mama verin demedi mi doktor ? En son gittiğimde 7.200 vardı şimdi 8 kilo olmuştur.
turkan2_ Aleyunll 6.200gram🤥 23ocakta kontrolde beli olucak bu sefer boyu 63du galiba güzel iyi annesi dedi aynen tek memeden banada bazen doymuyo gibi geliyo ama blmyom
CeydaST Aleyunll yerleşme kanaması değil. Adetten 14 gün önce (düzenli adet görenler normal şartlarda insanlar için geçerli) yumurtlama olur. Nadir de olsa bu dönemler ara kanama olabilir ama uzun sürerse doktora görünmende fayda var
CeydaST Aleyunll benim 40 çıktıktan 10 gün falan sonra başladı ilk adetim. Hatta şaşırmıştım ne çabuk diye. Hiç mama vermedim ilk 3 gün sütüm gelmediği zaman hariç 2 göğsümden de emiyor. Emmekle alakası yok bence
CeydaST Aleyunll süt koruması diye bir şey yok insanlar hemen hamile kalıyor 3 aylık 5 aylık bebekleri varken