SevimliHayaletCasper TubaB biz kimseye yatıya gitmiyoruz. Neden gidilir ki. Yabancılamış olabilir evet biraz oyun oynayın uykusu gelir
pasaklisinkukuli SevimliHayaletCasper farklı bir şehirw gezmek amaçlı gidilince yatıya kalınır akrabada arkadaşda 😁
Ececiiim SevimliHayaletCasper aileniz falan şehir dışındaysa görmeye gitmez misiniz? Ya da gidip döner misiniz hemen mesela? Hiç uyumadan onca yolu
TubaB SevimliHayaletCasper bebek doğmadan önce kızkıkza pijama partisi yapardık , bebekten sonra hiç yapmadık daha doğrusu benim evimde yaptık hep. Bir kere de kuzenimde deneyelim dedik 🤷🏼♀️
durukusunannesi_ TubaB 2 aylıkken annemlere gitmiştim ben 😂babynestte yatıyordu o zaman biz nereye o oraya rahat uyuyordu 1 yaşında artık huysuzlanır yabacı yerlerde ayağımda sallıyorum ama temas istiyor ayrılık kaygısından sanırım evde öyle yapmıyor sarılıp uyuyoruz başka yerde 🥲
TubaB durukusunannesi_ yabancılaşması iyi bir gelişim aslında , ama tabi keşke uyuyabilseydi , 12de döndük eve🤷🏼♀️
bircanmom TubaB 3 aylıktı arkadaşımıza gittik ordan da ist gittik bir ay kaldık. O da yetmez gibi 4 aylıkken tatile gittik. Ne yaparsan ona alışıyor uyur illa ki
Deletedmom_98 TubaB Annemde kaldım ilk 8 aylıktı. Şehir değiştirdim hava değişiminden ilk 2-3 gün devamlı uyudu Sonrası ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi 2.si bu yaz yine annemleydi Yine çok yoruldum Seneye anama gitmeyeceğim😂
TubaB Deletedmom_98 acılı bir ders olmuş , vazgeçmeyin diyeceğim de kelin ilacı oda başına sürer eve döndük gece 12de 🫠
Biz3kisiyiz_ TubaB benim kızımda(1 buçuk yaş)uyumaz asla yani bir keresinde 12-13 saat falan 0 uyku ile en son kucağımda sarılarak uyuyakaldı 🥲 nereye yatılı gidersek park yatağımızı götürürüz anca o şekilde uyur. desteksiz uyuduğu için sallanmayi asla sevmez ve daha da çıldırır 🙈 + sadece uyku da değil yemek de doğru dürüst yemez 🤦🏻♀️
TubaB Biz3kisiyiz_ uyku meselesiyle hayatımıza yön veriyoruz , benim evde de kucağımda uyur aslında… ama destek vermeme emzirmeme rağmen uyudu 10dk sonra uyandı , bir saat ıyaladım uyuttum 10dk sonauyandı , eve geldik 12de 🫠
Lolik TubaB biz sürekli yatıya gidiyoruz ya çok küçükken başladık yani bi sıkıntı yaşamadım hatta başka yerlerde daha iyi uyuyor😵💫
TubaB basakhanim34 evde de park yatağında yatmıyor😅🤷🏼♀️ kucağımda emerken uyuyor ama orada bu destekler bile yetmedi 12de eve geldik 🫠
Derya0655 TubaB 2-4-6 aylıkken anneme gittik. Bi sıkıntı olmadı bizde. Evde ki sistemle aynı şekilde uyumuştu. Ortam değişse bile akşam rutininiz varsa yine orda uygulayın
TubaB Derya0655 uyudu aslında ama sonra gözlerini açıp etrafa bakıp hemen uyandı 10dk anca uyumuştur , saat başı 3 kere aynı şey yaşanınca biz fe eve döndük
SevimliHayaletCasper Ececiiim ailemde elbette kalırım. Akrabada falan kalmam yani ben kalamam uyuyamam. Ama bu arkadaş parti amaçlı kalıyormuş şehir dışı değil yani
Ayfa1608 TubaB 3.5 sylıkken köye gitmiştik küçük olduğu için fark olmadı sallayarak uyuttum her zamanki gibi. 6.5 aylıkken köye gittik aboww gece 1-2 köyde arabayla dolana dolana uyuttuk eve gelmeyi 4 gözle bekledim eve geldik düzeldi. Yadırgadı o zaman yerini baya.