birinsan14 Ekran zararlı. İçerikleri bunu daha da kötü yapıyor. Bir çizgi filmden öğrendiği 2-3 sayı renk hiç bir şey ifade etmiyor, çocupunuzu çne de geçirmiyor.
AlfaAnne Ozzggee evet o yüzden gözlemliyorum tv ile münasebeti nasıl olacak diye. Şimdilik pek dikkatini çekmiyor gibi.
smyycshn Görseller çok hızlı aktığı için dikkat eksikliği oluşturuyor.. Keşke ağacı niloya dan değil bizden ya da doğadan öğrense. Ağacı öğrenirken gözüne beynine verdiği zarar da yanına kâr kalıyor
Rumeysaden smyycshn zaten ağacı benden öğrendi 😂😂 öğrendiği şeyi görüp pekiştiriyor dedim ben kızımı 10 saat TV başına koymuyorum tabiki öyle çocuk büyütülmez her aktivetiyi gezmeyi herşeyi yapıyoruz Tv’de izliyor sağolun ağacı benden öğrenmesi gerektiğini söylediğiniz için bu arada kızım kitap hastasıdır genelde herşeyi dışarıdan ve kitaptan ogrenir
AlfaAnne Ezel_26 valla sürekli bahçe balkon mutfak yemek işleriyle oyalıyorum. Oyuncak filan da kesmiyor bir yerden sonra çünkü 🫤
Ezel_26 AlfaAnne aynen öyle bende dsariyi seviyor kedi köpek ama sguk diye cikarmtwmiyrumda yarım saat çıkıyoruz akşamlarında babası arabyla gezdryor
berikomoms AlfaAnne bu sizin insiyatifnizde çocuğunuza izletmek veya izletmemek sizin bileceğiniz iş. Herşey dozunda olduğu sürece ben bir problem görmüyorum açıkçası benim kızım ben sabah kahvaltı hazırlayana kadar yatım saat niloya izler birde gün içinde yarım saat hakkı vardır
Alerjikrinit AlfaAnne siz başka bir şey sormuşsunuz herkes anlamadan yazmış da yazmış😅 benim oğluma küçükken şarkı dinletirdim bazılarında donarak dinlerdi. Bunu sormuştum forumda özel eğitimci bir arkadaş o da zararlı demişti
AlfaAnne Alerjikrinit ben de bilemediğimden kararsız kalıyordum ama bundan sonra daha da dikkat etmem gerekecek 🤷♀️🙂
lux33 Rumeysaden benim kızımda ceviz adamda yaptıkları hakaretleri yapiyr saç kaş karnını gösteriyor onlarla birlikte 🤣iyi bişe mi kötü mü bilmem
Deletedmom_117 AlfaAnne ararlar 🤣ben denk getirirse dikkatini çekiyor sizin bebeislerde böylemi diye sordum demedikleri kalmamıştı🤣🤣
AlfaAnne Deletedmom_117 valla deseler de demeseler de çocuklara mani olmak bir yerden sonra nerdeyse imkansız oluyor 🥲 o yüzden takmayın siz de 🙂
ogulluana AlfaAnne yani vurdulu kırdılı bir şey izlemesi kötü tabi ki davranışını etkileyebilir ne izlediği önemli bence