Tontis_annesii beyzacmvrc kalıpları çok dar 17 aylık oğluma 24 ay oluyorum tam oluyor sonra hemen küçülüyor
beyzacmvrc Nazlim_Gul en büyük 9-12 ay vardı ya galiba onu aldım ama bir daha bakayım ya da gelince olmazsa iade eder büyük alırım indirim bitmiş olmazsa
zarifbirhanim beyzacmvrc Kalıplar bol bence. Kizima seneler önce aldığım 24-36 ay elbise hala oluyor. Ve kızım 4 yaşında 🤭
ikiprensannesi53_ beyzacmvrc çok güzel herseyi benim oğlum 3 yaşında ve başından beri hep civilden giyiniyor benim oğlum atlet boxer tişört pantolon çorap mont herseyi civilden
TubaB ikiprensannesi53_ herkesin deneyimi ve bebekleri farklı , benim bebeğim için civil çok dar mesela 2 beden büyük almam gerekiyor . Yanlış yönlendiren değil farklı deneyimler diyelim
siradan_biri Benim civilden aldıklarım genelde tam beden çıkıyor kızımda 6-9 ay giyiyor genelde tam uyuyor ama bence büyük almanızda fayda olacaktır
beyzacmvrc kayafamly harbiden mi kız 😂 kaç kilo bebeğin Bende 12-18 mi alsaydim acaba Çok aşırı tombis degil kızım ama öyle zayıf da degil
beyzacmvrc ikiprensannesi53_ eğer tam olursa iade eder büyüğünü sipariş ederim artık biraz büyük olsun kolu lastikli zaten. Gelsin de bakalım indirim bitmezse iade eder alırım büyük
aynenncnmmm beyzacmvrc 3 ay 25 günlük bazılarında 3-6 olsa da çoğunda 6-9 oluyor 😂 alınanın kumaşı, dokusu, esnekliğini falan göre mi değişiyor bilmiyorum ki. 🥲
Gizemlibirisi beyzacmvrc civilden 3 aylık oğluma 6-9 giydiriyorum.8 bucuk kilo. kollari ve paçaları lastikli olduğu için buyuk aliyorum.cok güzel oluyo hemde fazla giyiyo.kalibi dar değil. Bence sizde 9-12 alın
beyzacmvrc Gizemlibirisi maşallah seninki baya tombik normal 6-9 giymesi şuan. Benim kız 9 9,5 kg falan 9-12 aldım kargoya verilmiş bile bakalım
Gizemlibirisi beyzacmvrc ben özellikle büyük alıyorum en azından birkac ay giysin diye tam büyüme aşamasında çünkü. Ben bakinca tombik gelmiyo ya belirli aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor zaten.
ikiprensannesi53_ beyzacmvrc 9 12 nin büyük bedeni 12 18 dir o aşırı büyük olur birazdan civile gitcem bana o kıyafetin gorselini atar mısın bakarım incelerim ona göre seni yonlendiririm
beyzacmvrc ikiprensannesi53_ alır almaz kargoya verdiler ışık hızıyla 😂 zaten Hepsiburada dan aldım premium uyeyim gelip kapıdan iade alırlar küçük olursa büyük sipariş ederim canım zahmet etme artık kargolanmis bile 😂 çok teşekkür ederim ♥️♥️