beyzacmvrc Sweatshirt alacağım kızıma. Hepsiburada da %25 indirim var. Kızım 6,5 aylık. 6-9 giyiyor ama bazen 9-12 de büyük olmuyor öyle. Napsam bilemedim kalıpları geniş mi dar mı ona göre büyük alacağım
BerenA12 beyzacmvrc bazısı çok dar bazısı tam ayarında değişiyor 9-12 almak mantıklı ama ben 9-12 alıyorum benim kızım 7.5 aylık kolları uzun geliyor tabi onu da katlıyorum 6-9 alsam dar olur
Tontis_annesii beyzacmvrc kalıpları çok dar 17 aylık oğluma 24 ay oluyorum tam oluyor sonra hemen küçülüyor
beyzacmvrc Nazlim_Gul en büyük 9-12 ay vardı ya galiba onu aldım ama bir daha bakayım ya da gelince olmazsa iade eder büyük alırım indirim bitmiş olmazsa
zarifbirhanim beyzacmvrc Kalıplar bol bence. Kizima seneler önce aldığım 24-36 ay elbise hala oluyor. Ve kızım 4 yaşında 🤭
ikiprensannesi53_ beyzacmvrc çok güzel herseyi benim oğlum 3 yaşında ve başından beri hep civilden giyiniyor benim oğlum atlet boxer tişört pantolon çorap mont herseyi civilden
TubaB ikiprensannesi53_ herkesin deneyimi ve bebekleri farklı , benim bebeğim için civil çok dar mesela 2 beden büyük almam gerekiyor . Yanlış yönlendiren değil farklı deneyimler diyelim
siradan_biri Benim civilden aldıklarım genelde tam beden çıkıyor kızımda 6-9 ay giyiyor genelde tam uyuyor ama bence büyük almanızda fayda olacaktır
beyzacmvrc kayafamly harbiden mi kız 😂 kaç kilo bebeğin Bende 12-18 mi alsaydim acaba Çok aşırı tombis degil kızım ama öyle zayıf da degil
beyzacmvrc ikiprensannesi53_ eğer tam olursa iade eder büyüğünü sipariş ederim artık biraz büyük olsun kolu lastikli zaten. Gelsin de bakalım indirim bitmezse iade eder alırım büyük
aynenncnmmm beyzacmvrc 3 ay 25 günlük bazılarında 3-6 olsa da çoğunda 6-9 oluyor 😂 alınanın kumaşı, dokusu, esnekliğini falan göre mi değişiyor bilmiyorum ki. 🥲