Prensesannesii44 dolcegurbanne hangi çılgın bana sen mi diyecekmiş şaşarım 😂 dediğim her şeyi yaptım bugüne kadar fazlası var eksiği yok
yenianne01 Forumunsultaniasude direk tahmin ettim okuduğum anda yazdığınızı kesin ikizler burcu dedim😅Çünkü bende ikizler burcuyum Hatta yetinmedm kocamıda ikizler burcu aldım çoçuklarımıda ikizler burcu doğurdum😂😅
dolcegurbanne Beyninizikullanmakucretsizdir buralarda eskiden neymar olurdu, neymar artık 63 cmlik cüceyle uğraşıyor
Forumunsultaniasude Beyninizikullanmakucretsizdir Çok ağır küfürler etmem ama biraz biraz ederim gibi 😁
dolcegurbanne Dfncgdm2022 hahahha içimizde tutcak halimiz yok mecbur doğurcaz biz her şeyi başarırız kadınlar olarak 🙃
dolcegurbanne Forumunsultaniasude hiçbi şeyden memnun olmayan insanlara nası bi zerzenişte bulunabiliriz bituful hanım
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude isim veremiyor Kürtçe bilenler var o ayağı orda diyecektin ama çevirip başka bişey dedim dimeeeee 🤣🤣🤣🤣
Forumunsultaniasude Beyninizikullanmakucretsizdir Geçen burda lazerli kuz dedim herkes anladı kuzun ne olduğunu buradakilerin hepsi Kürtçe küfür biliyor şoku o may gatttt 😱😱👀
Duyulurum dolcegurbanne kimse sen mi… demedi ama deseydi de, öyle dediler ama yaptım diye yükselmezdim çünkü bilirim ki öyle dersem devamında iyi şeyler olmaz :)
dolcegurbanne Duyulurum o zaman etrafınızda manipülasyon yapan insanlar yok benim etrafımdakiler gibi🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude geçenlerde de hastaneye gitmiştik amcanın soyadı kuz’du beni bir gülme tuttu anlatamam. Allah’tan babamın ve eşimin soyadı normal de böyle bir şok yaşamadım 🤣🤣 Burda da Kürt var kız niye anlamasınlar 😁
ankarageldedi dolcegurbanne Aşağılar şekilde bana kimse “sen mi?” diyemez. Ama eşim bana “sen mi bana karşı koyabileceksin” demişti. Haklıymış koyamadım. Yinede istisnalar kaideyi bozmaz diyerek bu olayı görmezden geliyorum. 😂
ankarageldedi dolcegurbanne Aslında karşı koymak konusunda gayet istikrarlı davranmıştım ama manyak peşimi bırakmadığı için kafam karıştı. Hep ondan yoksaa 😂