Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude ayağımı sokarım ağzına 😃 Sanki başka bişey diyecektin 😁😁😁
Dfncgdm2022 dolcegurbanne nırmal dogum yapacagıma kımsw ınanmadı cunku canım tatlıdır yapamam zannettıler catır catır dogurdum valla 😂😂😂😂
dolcegurbanne Dfncgdm2022 hahahha içimizde tutcak halimiz yok mecbur doğurcaz biz her şeyi başarırız kadınlar olarak 🙃
Tubse Dfncgdm2022 benim mod Kilolusun vırt zırt doğuramazsın dediler ama çatır çatır doğurdum üstüne kızımın 6 ay olmasına çok az kaldı
Prensesannesii44 dolcegurbanne hangi çılgın bana sen mi diyecekmiş şaşarım 😂 dediğim her şeyi yaptım bugüne kadar fazlası var eksiği yok
yenianne01 Forumunsultaniasude direk tahmin ettim okuduğum anda yazdığınızı kesin ikizler burcu dedim😅Çünkü bende ikizler burcuyum Hatta yetinmedm kocamıda ikizler burcu aldım çoçuklarımıda ikizler burcu doğurdum😂😅
dolcegurbanne Beyninizikullanmakucretsizdir buralarda eskiden neymar olurdu, neymar artık 63 cmlik cüceyle uğraşıyor
Forumunsultaniasude Beyninizikullanmakucretsizdir Çok ağır küfürler etmem ama biraz biraz ederim gibi 😁
dolcegurbanne Forumunsultaniasude hiçbi şeyden memnun olmayan insanlara nası bi zerzenişte bulunabiliriz bituful hanım
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude isim veremiyor Kürtçe bilenler var o ayağı orda diyecektin ama çevirip başka bişey dedim dimeeeee 🤣🤣🤣🤣