bebitonunannesi_ ruveydaensar kahvaltı yaptık, çamaşır katladim oturuyoruz evde şimdilik, akşam künefe yemeye gitmek istiyorum da eşimi ikna edemiyorum 😂
Rez ruveydaensar ona da razıyım ama akşamdan yaptığı tripleri unutup sabah bişi yokmuş gibi davranmamı istiyor. Son 2 yıldır böyle:)) ben ne pazarlar yaşadım şimdi hayıflanıyorum işte, herkese güzel pazarlar diliyorum
ruveydaensar Rez isteklerini seve seve yerine getireceği bir dönüşüm yaşar umarım eşin 😅 mutlu ve huzurlu bir yaşam sizin olsun 🌸
Gunesnil_23 ruveydaensar Kahvaltı yapıldı şimdi kahve içiyoruz sonra alışverişe gideceğiz sonra annemlere gideceğiz 🤣
ruveydaensar Gunesnil_23 kahvaltı kahve faslı bizde de tamam 😅 anneye gitme 🥲 mümkün değil. Bı nebze üzdü. Size iyi eğlenceler 💛
ruveydaensar bebitonunannesi_ 😅 muhtemelen aynı şehirde değiliz. Olsak ayrı bir plan yapma hakkımız dogardi şimdi 😅
ruveydaensar Lavantakokusuu sjsjjsjsh . Hiç inanmamıştım zaten yatış yaparak gecirebilecegine. Hangi anne tüm gün yatabilir ki 😂 ellerine sağlık . İyi yapmışsın .❤️
Lavantakokusuu ruveydaensar 😂bende inanmamıştım ama bi umut işte🥹 napalım can sağlığı olsunda. Sağolasın çiçeğim🌺 ruveydaensar Hangi anne tüm gün yatabilir ki Çocuklar evlenince 😂😂 o zamanda torun bakarız heralde 😌😍