ruveydaensar waffle-seven-anne sjsjsjh . Diyetisyen kontrolünde üzülmemek için hep son günlere ağırlık vermek gerçek bir diyet mottosudur😂 kolay gelsin öyleyse size de . Keyifli pazarlar 🌸
ruveydaensar eymenmt aaa bu tuhaf his . Eve dönmenin rahatlığı , aileden ayrılmanın hüznü ve yolun yorgunluğu 🥲 yolunuz açık olsun inşallah 🌸
Catlakbiranne Kahvaltı Eşimle oğluşu kayınvalideme yollayacağım O sırada temizlik yapacağım Akşam işim bitince bende kayınvalideme geçeceğim Mükemmel bir pazar planı dimi😅
ruveydaensar Catlakbiranne pazar planı için mükemmel mi bilmem ama temizlik için mükemmel bir planmış digerrini evden postalamak😂 kolay gelsin
Eslemsi_04 ruveydaensar bugünü geceden calıştı sabah geldi şimdi uyuyo yarın tatil işte eslem kreşteyken bakalım naparız biz😂
Rez ruveydaensar haftasonu olunca eşime hi haller olur. Çakarım der araba yok der, bahane de bahane. Yine tartışmalı ve hala yapılmamış kahvaltı masada , öyle sıkıcı saçma bir gün işte
ruveydaensar Rez evde yatıp dinlenmek isteyengillerden mi eşin ? Siz kahvaltınızı yapın önce enerji yüklensin sonra bakarsınız duruma göre
Rez ruveydaensar ona da razıyım ama akşamdan yaptığı tripleri unutup sabah bişi yokmuş gibi davranmamı istiyor. Son 2 yıldır böyle:)) ben ne pazarlar yaşadım şimdi hayıflanıyorum işte, herkese güzel pazarlar diliyorum
ikiKudurukAnnesi Eşim çalışıyor bugün bende evi toparlayıp iki bebemi alıp biraz yürüyüşten sonra kayınvalideme geçicem
ruveydaensar ikiKudurukAnnesi size de keyifli pazarlar olsun 🥲 biz de kullanıcı adını boykot yürüyüşüne gidecez sjsjjsjsh
Maviim ruveydaensar Kahvaltı yaptık birazdan kızım öğle uykusuna yatıcak o sıra biz kocamla kahve içeriz kızım uyanınca dışarı çıkıcaz ayakkabı bakmaya akşam da arkadaşa çaya davetliyiz 😄
ruveydaensar Maviim kahve yapmaya kalkıyorum su an aklıma düşürdün 😅 size de keyifli pazarlar olsun 💛