yaseminnduru BenMathilda ne gibi önlemler aldınız. Sedir ağacı yağı,karanfil,salatalık,limon naftalin kokularını sevmezmiş doğru mu acaba ? Evi ilaçlarınız mı?
BenMathilda yaseminnduru kilerden geliyor, kileri açmıyorum. o tarz seyler hiç kullanmadım. sadece çamaşır suyu, domestos. neme çöpe falan geliyor, eski evde oturuyorsaniz benim gibi ya da nemli bölgede, kurtulus yok sanirsam
HamzaSiracveBen BenMathilda valla ben evimden nefret ettim bu gümüş böcekleri yuzunden yatagımın içinden bile cıktıgı oldu evin tüm lamınantını degıstırdım internette zararlı oldugunu okumuştum cocugum olumca gidemedim eve heryeri temizlettimdi
HamzaSiracveBen BenMathilda şimdilik evet hiç karsılaşmadım değiştirmeden önce salonum parke gerı kalan heryer laminanttı cok eskiydi parkelerin arasından cıkıyordu heryerdeydıler simdi yok ne zaman cıkar ya da cıkarmı bilemem 😌😌😌
Hazarr Benimde evimde var evim eskide değil 4 yıllık bir bina ama asla çözüm bulamıyorum hamileyken neler denedim karnım burnumda derz bile yaptım ama asla çözüm olmadı 🤦🏼♀️
Mervehicip @Hazarr bi ilaç var bütün böcekleri götürüyo bende de banyoda vardı giderlerden çıkıyodu ilaçtan toptu iğne başı kadar sıktım gider yerlerine o günden sonra görmedim. Bu ilaç bütün böceklere iyi geliyo eskiden evde kara böcekte oluyodu ilk evlendiğim zamanlar Allah’ım günde 10 tane rahat öldürüyoduk artık delirticek gibiydim eczacı bi arkadaşım bu ilacı önerdi de kurtuldum 2 senedir yok dilimi ısırıyım 👍
Hazarr Mervehicip ilacın adını öğrenebilirmiyim acaba birde bebeklere zararlımı yaptıktan sonra evde bulunsak sorun çıkarmı teşekkür ederim 🎀
Eftal Yerleri nane yagi katilmis su ile silin. Bu bocekler ayaklari ile tad alirmis ve nane kokusunu sevmezlermis. Giderlere limon tuzu dokup sicak su dokebilirsiniz. Erkan samci nin tarifidir
Papatya-00 Bizde de cok cıkıyodu gümüş böceği doğalgaz çalışmasından sonra alman hamam böceği de cıkmaya baslayınca artık başedemedik ilaçlattık. Hem eve mama sıktılar hem de ilaçladılar 150 lira. Öneririm kuruttuk köklerini.
Adarenn Papatya-00 15 gun önce o işlemi bizde yaptırdık günde 1 tane görüyorum yine minik bazen hiç gormuyorum normalmi acaba kaç günde koku kurur bunların
Uzaymekiii Bizim evde de çıkıyor böcek ilaçlamacılarla konuştum birkaç ay önce sitede oturuyorum ve genel bir sorun dedim sitenin komple ilaçlanması lazım sizin ten başına ilaçlatmanız işe yaramaz dediler. Site yönetimine söylediğimde de genel bi karar alınmalı dediler öylece kaldı😔 nefret ediyorum bazen kızımın odasında görüyorum banyonun karşısında odası kırklıyorum evi bütün gün ama yok🔫 banyo giderlerine neler döktüm çamaşır suyu lavabo açıcı yumuşatıcı ama yok yok gitmiyo😢
Mervehicip @BenMathilda şırıngalı böcek ilacı diye geçiyo canım eczanelerde var biraz pahalı boyutuna göre ama ben alalı 2 sene oldu hala dolu paketi azıcık sıkıldığı için uzun süre gidiyo. Ben aldığımda 35 TL fiyatı vardı şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum ama çok etkili.
Yakamoz Benim evim de yeni bir ev ama çok sıcak oluyor nemden dolayı iki yaz ust uste gumus bocekleri oldu. İkisinde de ilaclattim. Çok sık ve çok uredikleri icin bir hafta ara ile iki kez ilaçlıyorlar. Baska türlü bitmiyor
Ozlemete BenMathilda evindeki nemden dolayi oluyor malesef. Evi devamli havalandir mumkunse arka odalarindaki cam hep acik kalsin ben oyle yaptim suara gorunurde birsey yok..