Mervehicip @BenMathilda şırıngalı böcek ilacı diye geçiyo canım eczanelerde var biraz pahalı boyutuna göre ama ben alalı 2 sene oldu hala dolu paketi azıcık sıkıldığı için uzun süre gidiyo. Ben aldığımda 35 TL fiyatı vardı şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum ama çok etkili.
Yakamoz Benim evim de yeni bir ev ama çok sıcak oluyor nemden dolayı iki yaz ust uste gumus bocekleri oldu. İkisinde de ilaclattim. Çok sık ve çok uredikleri icin bir hafta ara ile iki kez ilaçlıyorlar. Baska türlü bitmiyor
Hazarr Mervehicip ilacın adını öğrenebilirmiyim acaba birde bebeklere zararlımı yaptıktan sonra evde bulunsak sorun çıkarmı teşekkür ederim 🎀
Ozlemete BenMathilda evindeki nemden dolayi oluyor malesef. Evi devamli havalandir mumkunse arka odalarindaki cam hep acik kalsin ben oyle yaptim suara gorunurde birsey yok..
Ballicorekannesi BenMathilda nemdenmi? Bende ciceklerimden oluyo sanıyodum hepsini attım bide. Üffff!!!
Mervehicip @Hazarr şırıngalı böcek ilacı diye geçiyo canım bebeğe sorun olmaz kokusu falan yok çok küçük sıkıyosun
Saricicegim Benim evimdede var ve hatta bugün odamda gördüm 2 tane uyuyamadım şuanda bu posta denk geldim. Böceklerin isimlerini bile bilmiyordum baktım aynı böcek şimdi bunlar nemden mi geliyorlar😣😣 uff bayadır görmüyorum diye seviniyordum ya 😞
Mora @Alabay Bizim evdede oldu canım ilaç yaptık malesef çözüm olmadı 🤦🏼♀️ Nem böceği dediler nemli yerden türermiş banyo penceresinden girerken gördüm mesela sirke ile silmek bence işe yarıyor 😂