Zeynebsmom BenMathilda benim evimde de var sanırım giderlerden çıkıyor bende çok dikkat ediyorum normalde bende bir ara gördüm koridorda ama artık yok ıslağa ve neme geliyor banyo da hala görüyorum sirke döktüm birkaç gündür görmüyorum nane yağı da iyi geliyormuş deneyeceğim
BenMathilda Zeynebsmom banyoyu hunharca yikiyordum sulaya sulaya bocekler iyice gitsin diye artık yapmiycam sirkeyle deneyeyim ben de
BenMathilda Thesra ya eski evlerde daha cok oluyorlar sanırım nemden ve eskilikten bence acaba neydi ilaci ya sarmadan ben de ilaclasam 🙄
Thesra BenMathilda Bencede annemin binası da eskiydi evet hiç bilmiyorum ne olduğunu internetten bir araştırın belki kesin çözümlü kullanıcı yorumlarına denk gelirsiniz
GmzSnn BenMathilda eski ewle alakası yok nemwe karanlık olan heryere geliyolar benm ewim yeni ew olduğu halde yaşadığım ülke 24 saat yağışlı güneşsiz olunca heryerden fırlayabiliyolar malesef alıştım artık zaten cansızda bişey dokunmadan ölüyolar hızlı kaçmaları dışında fakat dikkat edin saat başı yumurtlama yapıyolarmış kewaşeler 😒 l
Deletedmom110 BenMathilda offf ne yaptıysam gitmedi senelerdir. Mutfaktaki leğenlerimin içinden çıkıyolar. Ve çok hızlılar. Yıkamadan hiçbir şeyimi kullanamıyorum😔
BenMathilda yaseminnduru hayır maalesef ama kaynağı buldum, bir azalma var aldığım önlemler doğrultusunda
yaseminnduru BenMathilda ne gibi önlemler aldınız. Sedir ağacı yağı,karanfil,salatalık,limon naftalin kokularını sevmezmiş doğru mu acaba ? Evi ilaçlarınız mı?
BenMathilda yaseminnduru kilerden geliyor, kileri açmıyorum. o tarz seyler hiç kullanmadım. sadece çamaşır suyu, domestos. neme çöpe falan geliyor, eski evde oturuyorsaniz benim gibi ya da nemli bölgede, kurtulus yok sanirsam
HamzaSiracveBen BenMathilda valla ben evimden nefret ettim bu gümüş böcekleri yuzunden yatagımın içinden bile cıktıgı oldu evin tüm lamınantını degıstırdım internette zararlı oldugunu okumuştum cocugum olumca gidemedim eve heryeri temizlettimdi
HamzaSiracveBen BenMathilda şimdilik evet hiç karsılaşmadım değiştirmeden önce salonum parke gerı kalan heryer laminanttı cok eskiydi parkelerin arasından cıkıyordu heryerdeydıler simdi yok ne zaman cıkar ya da cıkarmı bilemem 😌😌😌