Busekayra16 nar çanta city model aldım 100 tl ye kendi sitesinden 3 aydır kullanıyorum cok memnunum ☺️🙏🏻
Fulykk Ebebek den sirt cantasi almistim. Cok memnunum dunyalari aliyor ve tasimasi aradigibi bulmasi cok kolay. Bir de kol cantasi gibi olandan hediye geldi ama o kadar genis ki eni cok zor oluyor tasimak.
elmaliturta HappyKids anne bebek cantasi hic almadim bikac tane sırt çantası aldim kullanıyorum gayet memnunum
Deletedmom137 NaimeYilmaz yönleri çok benim için. Bebeğimin tüm eşyaları giriyor.görünüşte küçük görünüyordu ama derin baya. Battaniye bile giriyor. Biberon koymak için soğuk tutma bölmesi var.içinde gizli bölme var.yanlarda büyük cepleri var.çok kullanışlı Hem elde tutuluyor hemde sırt çantası olarak kullanılıyor..
Deletedmom113 Eminos aynen cnm bende bi akraba vardı aradım hiçç kalkamamıştı allah razı olsun ya inan çok güzel çanta 😍imsallah başka sefere cnm
Demirac19 HappyKids https://www.ebay.de/itm/Neu-USB-Haken-Wasserdicht-Mamabeutel-Wickeltasche-Babytasche-Rucksack-2019/372861466756?_trkparms=ispr%3D1&hash=item56d0467884:m:mI3Dvf2txCDEnA1PQTZuPJQ Ben bunu kullaniyorum çok memnunum almanya da yaşayanlar için fikir olur belki türkiye de varmi bilmiyorum. çok fazla cepleri var ( çorap, önlük, islak mendil, bezini, suyunu...)herşeyi farkli yerlere koyup hemen buluyorum. su geçirmez artı kozmetik ürünler için ayri küçük bir çanta var ve alt değiştirmek için silinebilir altlık (wickelunterlage ) ister bebek arabasına tak ister sırtında taşı taşımak da çok rahat bana göre içi çok dolu ama hiç ağırlık olmuyor dikişleri ve fermuarlar baya sağlam
Doruk12 HappyKids jokerden tripper marka anne çantası aldım çok memnunum içine o kadar şey alıyor ki öyle kaba da durmuyo, yağmur su geçirmiyor. 50 liraya düştüğünde almıştım sık sık indirime giriyo normal fiyatı 100.
Selcan Tunaaral link atmayı bilmiyorum da ama kırmızı rengi zaten bi tane kırmızı öyle çantası var galiba kendi markasıydi zaten.
espalp HappyKids bence çok gereksiz 🤷♀️ Beş bölmeli büyük bir sırt çantam vardı onu oğlumun çantası yaptım çok memnunum 😂
Kartal1903 HappyKids instagram nar kutu dan almıştım yedi aydır kullanıyorum cokda memnun kaldım arkdslar imada hediye aldım 😂 hersey için ayrı bir gözü var bisey aradığımda bulmak çok kolay duzen acisindan
pollyophelia Ben hepsiburada dan Yoyko bebek bakım çantasını aldım sanırım 180₺ydi ama her kuruşuna değer o standart bebek çantalarına göre çok daha geniş hacimli ve her şeyi rahatlıkla alıyor
Mercansmom HappyKids 2 sene önce migrostan sırt çantası almıştım 25 TL ye laptop çantası olarakta geçiyor 😅 gayet rahat kullanışlı o kadar para vermeye gerek duymadım
[silindi] HappyKids Myvalice marka aldım çok kullanışlı güzel ama günlük kullanım için büyük seyahatlerde kullanıyorum. O yüzden Decathlon dan normal bi yürüyüş sırt çantası aldım o daha hafif daha rahat geliyor tavsiye ederim👌🏻
Neslihan95 HappyKids Hepsi buradadan almıştım LEQUEEN marka anne bebek çantası 180 tl almıştım çok memnunum hayat kurtarıcı bol bölmeli 👍
Feyzasari HappyKids Paris Anne Bebek Çantası e bebekten aldım 69yada 79şiraydı indirimdeydi aşırı memnunun şuan 140olmş