SeverusSnape HappyKids My Valice marka aldım, hiç memnun değilim. Markasından değil de keşke normal bir sırt çantası alsaymışım. Ben direkt anne bebek çantasından memnun değilim, olmasa da olur.
--Yagmur-- Zeynos bende bunu kullanıyorum tavsiye ederim. Çok memnunum. İçine ince bı yatak bile koyabiliyorum.
--Yagmur-- Ssssraa bende bunu kullanıyorum tavsiye ederim. Çok memnunum. İçine ince bı yatak bile koyabiliyorum.
Eylul_27 Hepsi buradadan weego çanta aldım cok kullanıslı icine herseyi sığdırabiliyorum yakın bi yere gitceksem decathlon dan aldıgım 25 tllik cantayı kullanıyorum iyi oluyor
ozgeylul305 HappyKids anne bebek çantası almak çok saçma geldi çok kaba bulduğum için normal orta boy bi sırt çantası aldım gayette memnunum
Slndnz HappyKids Aliexpressten lequeen diye bir anne-bebek çantası getirttim, çok memnunum. Instagram butiklerinde 150 TL’ye sattıkları çantayı 68 liraya almıştım. 😬
Ertugrulun_Annesii HappyKids annemler ana kucağını, çantasını, kangurusunu bide yer de otururken sallamali eşiğini 250 liraya aldılar... ana kucağından cooookca memnunum
RavzosunAnnesi ame geçen sene kasım ayında efsane cuma da almıştım yeni üyelik indirimi ile birlikte 45 düşmüştü
Serrase HappyKids mavi den beyaz sırt çantası almıştım anne bebek çantası gibi dursun istemediğimden 5 yıl boyunca tepe tepe kullandım kızımda şimdi oğluma arayış içindeyim bende
sevgice HappyKids hiç ödemedim. Anne bebek çantası kullanmıyorum. Dışarı çıkarken kullandığım çantaya ayrı bi poşetle alacağım eşyaları koyuyorum. Öyle koca koca çantalarla dolaşamıyorum 😕
2760yt HappyKids My Valice markasından almıştım hem estetik şık hemşerim konforlu fonksiyonel herkese tavsiye ederim
Yenianne7 HappyKids Aliexpressten 75 tl ye almıştım indirimden. Lequeen marka ben çok memnunum. Boll gözlü ve kumaşı kalitesi çok güzel . Biz gurbetçiler için bayaa kullanışlı 8 aydır kullanıyorum tavsiye ederim 🌸