prensesikizler cokisimvardahacocukuyutucam kızlarımin doğum gününü yapacağız 30 unda, o sebeple benim ailem eşimin ailesi bizde olacak ailecek birlikte vakit geçireceğiz.
Metesmom cokisimvardahacocukuyutucam Normal bi gün gibi olur veya 3 yakın akrabayız belki birimizde toplanırız sohbet muhabbet arada O Ses’e bakarız.
Esmaozc00 cokisimvardahacocukuyutucam sevgiliyken nişanlıyken evlendiğimizde hep kutladık şuan bir aylık bebeğim var havalar soğuk evde kutlamayı düşünüyoruz bakkalım nasıl birşey bekliyor bizi
Selma659- HappyQueen merhaba fiyatları falan nasıl acaba Ben yeni yıl için değilde daha sonra eşimin doğum gününde gitmek istiyorum Bungalov evlerde neler mevcut bide Bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler 🌸🌸
haydii HappyQueen bana da yazarmisinuz teşekkür ederim arabamız var gideriz belki korkuyorum kar yağıp yollar kapanırsa 😁😁😁
Nurcanben HappyQueen ay bende merak ettim banada fiyat bilgisi verir misiniz ve gidip geldikten sonra hijyeni hakkında da biraz bilgilendirir misiniz 😂
cokisimvardahacocukuyutucam Fbiopenthedoor teşekkür ederim ama öyle degilmi yeni bir yıla gireceksem kocamı öperek girerim 💃💃💃
cokisimvardahacocukuyutucam uzaysmum kuz bir yılbaşında onun dediği gibi yap uy ona belki sahada iyi gelir . havai fişekler patlarken dudakların öpücük patlat 💃💃🥂🥂yeni yıl bu öpüşün kocalarınizla ,Antep fıstığı, meyve yine yirsign 🫠🫠
cokisimvardahacocukuyutucam Gunes_12 kocacım kocacım baş başa girek de sana tavuk doldurayım kestane pilav yapak ,mandalin soyayim de o sıra dada cebinde kırmızı don çıkartıp bundan sana giyeyim de hastayım de ama sana hastayım de az cilveli ol kiz 💃💃💃🥂🥂
terliklerimlegeldim Usnac1995 Aşkım biz jollyden aldık, gidiş dönüş dahil 2 kişi için 37 bin gibi bir şey ödedik, 1200 euro. Burda yazın gidilen en alt segment oteller bile Şuan zaten 20 bin üstü. Bu sefer böyle bir şey yapalım dedik ❤️😅