Guzelanne19 cokisimvardahacocukuyutucam aynen öyle yakın mesafe kızımda kar görmek istiyor gündüz oynarız yüzer uyuruz öğlene doğruda döner babamızı bekleriz evde kalmaktan iyidir hemde uygun
O1Anne cokisimvardahacocukuyutucam süslediğiniz Noel ağacı ne peki? Bırakın Allah aşkına yılbaşı Noel kutluyorsunuz işte
cokisimvardahacocukuyutucam O1Anne ağaç süslemedim ki ki isteyen süsler ne olmus sadece noel icin mi oluyor .şu Noel dediğiniz aklıma bile gelmiyor yeni bir yıl iyi şeyler aklıma geliyor
O1Anne cokisimvardahacocukuyutucam her girdiğimiz sene birbirinden kötü musibetler geliyor başımıza neyini kutluyorsunuz artık neyse saygı duyuyorum 😊
Rez Guzelanne19 elmalısını hiç denemedim ancak normal kereviz salatasına bayılırım yoğurtlu oluyor o da çiğden rendeleyip sarımsak dilersen kayıp karıştırıyorum
Guzelanne19 Rez sarımsak imkansiz yemiyor eşim doğal olarak bende yofurtta yiyemiyoruz kızıma sadece besleyici olsun diye koyuyorum herseyi yaptim ama sadece kereviz kaldi yapmadığım deneyeyim kötü olursa süzme yogurduma cevizime uzulurum😁🫡
Rez Guzelanne19 sarımsak tozu ya da tuzot var biliyor musunuz ondan da olur lezzet versin diye az bişi
limoncicegimFO cokisimvardahacocukuyutucam cokisimvardahacocukuyutucam aynen canm 11aylık oglumla ilk yılbaşı ilk oglumla doğum günüm ☺
1Umut cokisimvardahacocukuyutucam yıllardır uyuyarak giriyorum yeni yıla.En fazla 2 saat uyurum üst üste,sonra gelsin kocaman uykusuzluk.