terliklerimlegeldim Usnac1995 Aşkım gidip geleyim yazcam sana, yeme içme dahil değillllll turla nasıl olur dersen bktaa çıkabilir güvenemiyorum ahahagshshdjddjdj gidip göreceğiz sana haber vercem mutlaka 😅😅🌹
cokisimvardahacocukuyutucam O1Anne o dediğin Noel cnm . Biz yeni bir yılı kutluyoruz ve bu bir Türk adettir yanlışım varsa duzeltsinler . Diğerine birsey diyemeyeceğim dünyanın dört tarafı böyle ve devlet büyüklerinin çözebilecek şeyler.
O1Anne cokisimvardahacocukuyutucam kendinizi kandırmayın kutlama yaptığınız o gün Noel bayramı ve Hristiyan adeti ben söyleyeyim de kutlayıp kutlamak size kalmış 😊
cokisimvardahacocukuyutucam Karpuzlufistiksarma mum koyarsın canim bir iki figür yeter işte süslemeye, ördek nasıl oluyor pişmemiş, tadı falan .
Karpuzlufistiksarma cokisimvardahacocukuyutucam ördek lezzeti oluyor canım ya benim ailemin bahçesinde kardeşim alır ördek ve kaz bakardı kışın kar yediği zaman daaha lezzeti oluyor. Biz hep önce düdüklüye koyup haşlıyoruz sonra tepsiye koyup üstüne sos sürüp içli pilav yapıp ( pilavı biraz demleyip) içine doldurup fırına üstü kızaracak şekilde pişiriyoruz çok güzel oluyor ama kaz eti daha lezzetli tabi . Pişmemiş ördek Migrosda var denemek istersiz bi alın
cokisimvardahacocukuyutucam limoncicegimFO sakin kafayla gireceksin yani olsun daha güzelleri olsun eşinizle 🌹
limoncicegimFO cokisimvardahacocukuyutucam cokisimvardahacocukuyutucam aynen canm 11aylık oglumla ilk yılbaşı ilk oglumla doğum günüm ☺
cokisimvardahacocukuyutucam metehaninannesiiii ya sevineyim, uzeleyimmi sizin adınıza bilemedim güzel yıllarını olsun 🌹🌹🌹
sezer2022 cokisimvardahacocukuyutucam genelde kendi annemde akşam yemeği yer, kaynanadada gece çay cips yaparız (altlı üstlüyüz) bu sene değişiklik olsun bungalova gidelim dedik,, şerefsizler normal de gecesi 3 bin yılbaşında 30 bin 😳😳
cokisimvardahacocukuyutucam Ecmel_Vera o dediğiniz Noel, Noel haram biz yeni bir yılı kutluyoruz lütfen araştırın.
cokisimvardahacocukuyutucam Kubracns erkeklerin kafasını kuşa taksan ters bile ucmazlae direk uçmaya bırakırlar bırak gitsin hiç değilse birahane gidelim demez cnm . Üzme kendini 🌹