cokisimvardahacocukuyutucam Birberenannesi ne güzel cnm ama eşimle dışarıda ama yine başbasa girmek isterdim bir mekan falan değil dolaşmak bireyler içip hafif şeyler yesek ama adamın ruhu öküz değil komple kavramı öküz yakında kuyruğu çıkabilir.
cokisimvardahacocukuyutucam Burcubaslas eğer hepsini alacaksan onlarada bir iki şey yaptır, burada bir arkadaş öyle yapmış cnm . Bir yılbaşında farklı olsun almışsındır ailenden bir süre sonra TDK olmak isteyeceksin .🤣🤣ısınma turları attır ilerde supriz olmasın.
cokisimvardahacocukuyutucam Yaseoo benimkilerden uyur ama uyanana bilirler kendi dogurduklarima bile güvenmiyorum 🙃🙃🙃
Yaseoo cokisimvardahacocukuyutucam o kesin geçen sene miydi neydi uyuyan kızım uyanmış bizimle yılbaşını kutladı 🤣🤣🤣🤣
cokisimvardahacocukuyutucam benoyleuygungordum___ sen yinede yemek falan yap yeni bir yıla giriyoruz güzel karsila , olmadı ışıklı don giy kız kendini süsle😃😃😃😃 pozitif enerci pozitif enerci . Ben giysem gülmekten çatlarım
cokisimvardahacocukuyutucam ugurbocegi03 çok güzel kuran okuyarak girmek şimdiden Allah kabul etsin .
cokisimvardahacocukuyutucam Aslanmom__ ay hep imrenmisimdir ALLAH nazarlardan korusun keyifli geçsin. 🍻🍻
Nurcanben HappyQueen ay bende merak ettim banada fiyat bilgisi verir misiniz ve gidip geldikten sonra hijyeni hakkında da biraz bilgilendirir misiniz 😂
cokisimvardahacocukuyutucam benoyleuygungordum___ ışıklı don iste İnternet’e vardır illaki esin espriye açıksa giy kapat ışıkları tam on iki de happy New year diye gir içeriye bosver fantaziyi bütün yıl aklınıza gelir gülersiniz. 😁😁😁😁
1Umut cokisimvardahacocukuyutucam yıllardır uyuyarak giriyorum yeni yıla.En fazla 2 saat uyurum üst üste,sonra gelsin kocaman uykusuzluk.
cokisimvardahacocukuyutucam Oglum00 ay vallahi çok güzel belki daha iyisi olamaz şimdiden iyi yillariniz olsun 🍻
66arasim cokisimvardahacocukuyutucam Eşim çalışmasın da tek o gün evde gecirmeye razıyım evde olmayida seviyorum dışarı yılbaşı günleri ana baba günü çok tehlikeli oluyo yemek masa hazırlarım öyle geçer belki arkadaşlarımızı davet ederiz bilemiyorum geçen yıl hiç icime sinmemeisti bebeğim küçüktü huzursuzdu bişey anlamamistim bakalım daha çok var😅
Maviim cokisimvardahacocukuyutucam Arkadaşlarda olucaz biz. 8 kişiyiz arkadaş grubumuz var her sene birimizin evinde toplanıyoruz geçen sene bendeydik bu sene onlardan birindeyiz😇 2 çift evli çocuksuz, biz (kocam ve ben) ve diğer çift çocuklu 😄 sofra kuruyoruz herkes bir şey yapıp getiriyor bide işte mangal tarzı bişey yapıyoruz pilavlar mezeler etler bide rakı yanına 😄 sonra orda kalıcaz gece de planımız bu💕