cokisimvardahacocukuyutucam Yaseoo benimkilerden uyur ama uyanana bilirler kendi dogurduklarima bile güvenmiyorum 🙃🙃🙃
benoyleuygungordum___ cokisimvardahacocukuyutucam her sene tüm aile topanir kutlardik gorumcemin eltimin ve benim bebek küçükler büyük görümcem şakasına iki uc kez çocukluklar gelmesin evde kutlasin çok mizmizlar felan dedi güldü sonradan felan alındım şahsen o yüzden gitmiyorum herkese de dedim ben kendi evimde kutlayacağım diye evdede bişey yapamayiz bebeğim 6 aylık seneye inşallah yılbaşı ağacı felan alıp kutlama yapacağım
cokisimvardahacocukuyutucam benoyleuygungordum___ sen yinede yemek falan yap yeni bir yıla giriyoruz güzel karsila , olmadı ışıklı don giy kız kendini süsle😃😃😃😃 pozitif enerci pozitif enerci . Ben giysem gülmekten çatlarım
ugurbocegi03 cokisimvardahacocukuyutucam ben hiçbirsey yapmayacağım oturup rutin işlerimi yapacağım bu günler uygun değil kutlamam da zaten sadece doğum günlerini kutlarım yılbaşı kutlamam yeni yile gireceğiz diye Rabbime şükür edip kuran okurum o kadar ☺️
cokisimvardahacocukuyutucam ugurbocegi03 çok güzel kuran okuyarak girmek şimdiden Allah kabul etsin .
Aslanmom__ cokisimvardahacocukuyutucam ay okadar mutluyum ki kızlar biz 3 kız arkadaşız çocukluk arkadaşıyız neredeyse 20 yıldır iki kız evlendik birimiz de önümüzdeki yaza evlenecek kocalarımızı da arkadaş yaptık hep beraber kutlayacağız 😍🥰
cokisimvardahacocukuyutucam Aslanmom__ ay hep imrenmisimdir ALLAH nazarlardan korusun keyifli geçsin. 🍻🍻
Birprenscik cokisimvardahacocukuyutucam genelde evde kutluyoruz ama eşimle baş başa dışarda da kutlamak istiyorum
gulten01 cokisimvardahacocukuyutucam 1 Ocak eşimin doğum günü genelde yılbaşı gecesi kutlama yapıyorum bu yıl üç kişi olarak yeni yaşımıza gireceğiz o yüzden evdeyiz güzel bir menü ile pastamızı üfleriz şimdilik planımız bu yönde ❤️
pasaklisinkukuli Betelgeuse_ hristiyan adetlerini müslümanların uygulamasını doğru bulöuyorlar evet siz o şekilde değil yeni bir yıl için kutluyorsunuz diyeceksiniz size de hak veriyorum ailem de kutlar ama eşimler böyle kimse kimsenin düşünce yapısına karışmıyor
Betelgeuse_ Mtbuaaa yoo takılmak degil sebebini öğrenmek istedim, soru sormak yasak değil diye biliyorum ;)
harununannesii0 cokisimvardahacocukuyutucam Her sene eşimin ailesiyledik bu sene çocuğumuzla kendi ailemle kutlayacagız
ArvenMom cokisimvardahacocukuyutucam yılbaşı ağacı süslerini bi kaç dekor tabak bardak mum fln sipariş ettim sofra hazırlıycam bol mezeli rakılı güzel yemekli kızıma çorap yılbaşı temalı kıyafetler aldım köpeğimizede aldım mısır sonrasında birer viski ya da şarap güzel bi film 12 sonra dışarı çıkar bir turlarız güzel olur bizim böyle geçicek
1Umut cokisimvardahacocukuyutucam oğlum uyursa ,nasip olursa bende uyumayı planlıyorum 😂 benim için yılbaşı gecesi önemli değil 🤗
Oglum00 cokisimvardahacocukuyutucam nasipse memlekete gidiyoruz anneaneye dedeyeee.onlarla geçirecez yani muhtemelen oğlum uyumuş babam koltukta uzanıp uyumuş bizde annemle belki sohbet ediyor oluruz😊😍
cokisimvardahacocukuyutucam Oglum00 ay vallahi çok güzel belki daha iyisi olamaz şimdiden iyi yillariniz olsun 🍻